A prüdéria- miért ciki a szex? (beszélgetés)
Tudjuk. Ezért is nehéz a szexet teljesen magánügyként tekinteni, mert ha egy férfi fel akarja izgatni magát akkor is általában szüksége van legalább a nő látványára.
Mert a nőket szimplán nem izgatja ez fel, ellenben fordítva nagyon is!!
Nem tragédia, tény. Ilyen oldal nincs. Olyan van, ahol férfiak maszturbálnak és senki nem nézi őket. Maximum néhány másik férfi.
Tragédia 😅
És olyan oldal nincs, ahol 1 férfi maszturbál és 20 ezer nő nézi?
Mert úgy lenne igazán érdekes a felmérés és a számadat.
Ez így van, szóval 10000 nem prűd férfire jut 1 nem prűd nő. :-)
Akkor arra a 10001 emberre nem lehet mondani, hogy prüdek lennének.
Csak megjegyzem egyébként hogy például vannak olyan internetes oldalak ahol 10000 pasi nézi ahogy egy nő élőben maszturbál.
Mert nem mindenki egyforma. Van, aki nem tud élni enélkül, s vagyunk, akik nem akarunk élni vele. Ciki, mert már átestek a ló másik oldalára az emberek. A Bibliát ne keverjük bele a prüdériába, nyíltan beszél a szexualitásról, de a házasság előttit és azon kívülit erősen ellenzi. A házaságy legyen szeplőtelen - írja pl a Zsidókhoz írt levélben. Kevesen vagyunk, de vagyunk, akik nem igényeljük sehogy. Az onánia meg alapból gusztustalan.
szex nélkül semmi sem létezik.Még a kereskedelem sem.
nem ciki a szex - sztem.
sőt a szex az élet mozgatórugója, minden majdnem a szex körül forog...
ha jó a szex a partnerrel akkor feldob, stb...
ha nem jó vagy nincs hiányzik és savanyúvá tehet... és hazudik aki azt mondja meg van nélküle sztem.
Ja bocsi,igazad van.
Én ebben sem találom a középutat:)))
nem myly, azt frigidnek hívják.
:)
Ciki?
Én inkább azt látom ,hogy átment sport kategóriába,minha az életben csak ez az egy élvezet lenne?:)
Aki nem szexel naponta legalább egyszer ,az nem tud csúcsot beállítani a mai világban,ha mondjuk 1 hónapban egyszer kívánja meg,az pedig maga a prüdéria?!:)
szex nem ciki! Az élet azon részem amit tényleg élvezni lehet!
Ciki??? Szerintem nem az! Persze nem is kell ország-világnak kikiabálni! DE jó az ha van 2-3 vagy több csaj barátnök akik összeülnek megbeszélik a dolgokat:DD Szerintem tök jó dolog:)))
Miért lenne ciki? Sztem nem az. Csak vannak külömböző emberek,de nem hiszem,h.több prűd lenne mint olyan aki nem az.
Persze nem kell mindenkinek az orrára kötni ezeket a dolgokat de feleslegesen titkolózni sem pl. a gyerekeik előtt.
Szerintem sem ciki a szex.Mi úgy neveljük a gyerekeinket is,hogy felvilágosultak legyenek.A 6-éves lányom tudja mi az a menses,és hogy készül a gyerek.A barátnőm nem mondta el a lányainak,és 11-évesen megjött neki,és totál kivolt a kislány,mert nem tudta mi az.
szerintem én még mindig egészségesebben kezelem ezeket, mint ők. mert nem tolom senki arcába az ilyen ügyeimet, másfél éve egyetlen szexpartnerem volt, és nem mondom mindenkinek.
Szerintem már nem olyan nagy ügy, hiszen a csapból is az folyik a médiának és a felgyorsult világnak köszönhetően. Nem azt mondom, hogy ki kell teregetni a szexuális életünket, hiszen az csak két emberre tartozik, de nem is kell szégyenkezni a vágyaink miatt. Ez teljesen természetes, ha két ember szereti egymást.
Miért lenne ciki,ugyanolyan szükséglet,mint az evés,ivás.Egyébként a vallásos emberek figyelmen kívül hagyják azt,hogy a Biblia az előttünk lévő korokban olyan nyíltan beszélt a szexualitásról,hogy még gyerekek is hallották azt.Szóval Isten egyáltalán nem azért adta a szex örömét,hogy szégyenkezzünk miatta,csak azt a kikötést hagyta meg,hogy legyünk hűségesek ahhoz,akivel ezt átéljük,és tiszteljük a házasság intézményét.Tehát normális keretek közt űzve senkinek sincsen szégyellnivalója.Nekem ez a véleményem.Egyébként ahogy te gondolkodsz,más szemében az megbotránkoztató,szóval tolerálni kell egy bizonyos határig más nézőpontjait.Próbáld megérteni:)Sikerülni fog az:))
nalunk a szexnek nincs nagy kulturaja, szinte a 2 veglet kozott mozog. Vagy a mindent kipakolunk, vagy mèg neven sem nevezik a nemi szerveket.
Szerintem sokan kulonvalasztjak a szeretetet, a szerelmet a szextol, pedig az egyutt jar(na)
miért ciki az, ha valaki szereti a szexet? meg miért csinálnak ebből akkora nagy ügyet?
Főleg nagyon vallásos családokban veszem ezt észre, és nem bírom megérteni.:( segítsetek!
További ajánlott fórumok: