A pozitív gondolkodás ereje (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A pozitív gondolkodás ereje
Ahhoz, hogy a lélek sötét éjszakáján biztonsággal átjussunk, hinnünk kell magunkban és abban, hogy az élet jó. Még akkor is, ha nem érezzük, és főleg akkor, ha nincs rá bizonyítékunk, döntsünk és cselekedjünk úgy, mintha elhinnénk azt, hogy az élet támogatja gyógyulásunkat, fejlődésünket és a végső sikerünket.
Claire Zammit
'Emeld fel a tekinteted! Húzd ki magad! Képes vagy rá. Ha sötét is van, mindig lesz új reggel... Tartsd életben a reményt.! ”
(Jesse Louis Jackson)
Az idézett mondatról eszembe jutott, hogy rákeressek. Ezt az aranyos sztorit találtam, tavaly írta Gyarmati Andrea:
Ez így nagyon rendben van nálam is.
Gyarmati Andrea: "Ne csinálj olyat, amiben nem hiszel igazán. Semmi nem ér annyit, hogy elszomorodj tőle."
Akár kérdezed, akár kijelented,...igen össze kell szedni magad magad.
🍀
Sok igazság van abban, amiket leírtál.
Még nem jutottam el semmiféle meditációhoz (nem is éreztem szükségét), de abban biztos vagyok, hogy a kimondott szavaknak, sőt: a gondolatoknak is teremtő erejük van; ehhez tartom magamat. Csak az a baj, hogy vonzom a szerencsétlen embereket. Úgy kapaszkodnak belém, mint fuldokló a szalmaszálba.
Gratulálok!
Csak így tovább!
Jó írás! Köszönöm!
Magam is hasonlóan "képeztem" magamból nyugodt, pozitív embert.
Igaz, egy barátnőm javaslatára 2x reiki kezelésen is részt vettem. Sokat segített ez akkor.
Aztán ennek hatására megtanultam meditálni és ezzel a napi terheket, a korábban idegesítő környezeti elemeket könnyebben elviselem, kezelem.
A pánikot is legyűrtem a meditáció segítségével és visszanyertem azt a szabad embert, aki korábban voltam.
Szóval érdemes megfogadni a tanácsod, a módszered alkalmazni, mert kinyílik a világ egy pozitív gondolkodású ember előtt.
A megkeseredett, folyton bosszankodó, panaszkodó emberek társaságát senki nem keresi.
Ugrás a teljes írásra: A pozitív gondolkodás ereje
További ajánlott fórumok:
- A pozitív gondolkodás negatív hatása, avagy: hogyan ne gondolkodjunk pozitívan
- A pozitív gondolkodás valóban jobbá teszi az életet?
- Titok c .könyv, valaki aki használta, sikkerrel járt?Pozitiv gondolkodás bármire képes...?
- A pozitív gondolkodást lehet tanulni? Hogyan kell pozitívan gondolkodni?
- Pozitív gondolkodás segít?
- A pozitív gondolkodás