A penészes héjú ananász hámozás után ehető? (tudásbázis)
Én meg szoktam szagolni. Az alapján volt már, amit megettünk és olyan is, amit kidobtunk.
A táblázatot megnéztem, mivel vizuális típus vagyok, el is kapott a hányinger a joghurtok, tejfölök sornál.
:)
Szivi!
Olvastam, csak kíváncsi voltam a tapasztalatokra is. :)
Nos, az enyém az, hogy kukába vele, sajnos. Vastagon lepucoltam, de pár falat után megéreztem a penész ízét.
Olvass bele!
Nana, nana! Ne essünk át a ló másik oldalára!
A penész igenis toxikus anyag, mérgező. Nyersen, sütve, főzve mindenhogy káros a szervezetre, akármilyen természetes anyag.
Mérgező növényekről még nem hallottál?
Miért ne? A sajt is penészes :))) Ettől nem fogsz meghalni, ha mégse kellett volna, csak egy kicsit rosszul lehetsz utána.
Ez legalább természetes anyag, nem úgy mint a konzervananászba nyomott tartósítószer, vagy a fullba cukrozott lé amibe rakják.
Sosem jártam még így, kissé zöld ananászon fehér szőrme jelent meg a kis mélyedésekben a héján.
Ha megpucolom ehető, vagy dobjam ki?
További ajánlott fórumok:
- Miért penészesednek sűrűn a falak? Van valami tipp a megszüntetésre?
- Nektek szokott a mosógép mosópor-öblítőszer adagolója penészesedni? Mit lehet ellene tenni?
- Hogyan lehet eltávolítani a penészesedést a mosógépből? A mosószeradagoló és a gumis részek a perem alatt csupa penész.
- Mosógépemen a gumi penészesedik. Mivel lehet véglegesen eltüntetni?
- Tupperware kenyértartó.. Hogy tisztítod kiha penészes lesz benne a kenyér?
- Vályogház párássága, penészesedése