A páromhoz vissza akar térni a volt felesége. Hogyan viselkedjek? (beszélgetés)
Tényleg sikerült elengedned? :)
Gratulálok!
Erős nő vagy...és megadtad magadnak, hogy boldog lehess.
Hidd el, nem jó másod hegedűsnek lenni....bárki miatt kerülsz abba a helyzetbe. Méltatlan.
Kívánom, hogy azzal az említett kézilabdással megtaláljátok egymásban azt, mit kerestek.
Arra nem emlexem, de mar nem olvasnam vissza, hgy mennyi ideje vagytok egyutt? Es mennyi ideig volt az ex-szel.?
Amugy,ha meginog egy picit is, tenyleg nem erdemes vele foglalkozni, a mai vilagban szamtalan olyan pasi van, aki nem akar gyereket...
Az adatlapodon férfi vagy!
Akkor ez homoszexuális kapcsolat?
Vagy ez egy olyan reged amin pasinak adod ki magad?Szerintem nézz magadba! Nincs nálad minden rendben,az biztos!
:D :D :D
Azért ez se rossz:
"Hadd mutassam be a kis hölgyet, akinek udvarlok " :D :D :D
Így sorba: férj, vôlegény, udvarló, szeretô.
Netalán "járnak".
Finomabb árnyalat az élettárs.
A lényeg akkor is kimondatlan, de ugyanaz... kár szépíteni, maszatolni.
"Azuramatibi" :D:D
A párom szóról nekem is a galambok és a zokni jut az eszembe. Irtózom ettől a szótól...de mit tegyen az a szegény nő, aki évek, akár évtizedek óta vár arra, hogy megkérjék a kezét? Vagy épp egy házasság után van és még nem jött el az esküvő ideje...30-40 év felett hülyén jön ki az, hogy a pasim, barátom. Az élettársam szót pedig jobb ki sem ejteni :D
Valóban egy nyelvújítás ráférne az ilyen kapcsolatokra :)
hagyd,h döntsön ő . éld a mindennapi kis életed.
amúgy ha te is kifelé keresgélsz akkor már nemsok értelme van a kacsolatotoknak.amint olvastam a vagyonon sem tudnak megegyezni.na ennél jobb indok nem is kell egy válóperelhúzásához. de a vagyonmegosztás én úgy tudom,vagy is nálnk úgy lett volna,h elválasztanak és egy külön kerestett kellet volna benyújtani.
A profilod szerit férfi vagy.
Ez egy halott ügy,lépj tovább,keress magadhoz illő függetlent.
Jaaaa, igy oke :)
Haat, az igaz, elcsepelt, de lazabb, baratsagosabb,mint az elettarsam vagy a pasim kifejezes... Kene erre vmi jo kis nyelvujitas :))
Hát... más férje nem lehet a párom... ez már fél bigámia :D:D
Persze aki belemegy az osztozkodásba... nekem 8
Itt minden mondatban kétszer mindenkinek "párja" van valódi tartalom nélkül.
Alaposan elcsépelt kifejezés.
Elég nagy probléma az hogy a jelenlegi párod gondolkodóba esett.
Már itt kirúgnám és ezzel pontot tettem a végére.
Szia!
Hozzá szólok, pedig nem szívesen avatkozok bele. Ennek a pasinak irányítás kell, úgy néz ki, vagy figyelem, amit így is megszerezhet. Most az a legfontosabb, hogy tartsd rajta szemed, miközben nem mutatsz szerelmet. Ha megcsalod, te fogod magad rosszabbul érezni, nem most, később. Találj ki programot, foglald le. Közben magadnak is keress érdekes elfoglaltságot, amibe bele tudsz annyira mélyedni, hogy ne ő járjon az eszedben. Vannak, kik akkor érzik a nőt tekintélyesnek, akkor néznek fel rá, ha a nő látszólag (vagy valóban) kevesebbet veszíthet, mint a férfi.
Gondolj arra, hogy nem véletlenül lett válás a vége. Aláznám, hogy a sarokba kuporodjon, érezze, milyen butus, ha újrakezdi vele. És nevess rajta, hogy úgyis ráfázik.
A végeredmény nagyban függ attól, hogy mit tartasz a leglehetségesebb kimenetelnek.
Gyerekekre hivatkozni aljas manipuláció. Ha valóban érdekelné, mi jó a gyereknek, akkor nem kezdene csatázni.
De ha neked nem ér meg ennyit, ugyanis évekig fog húzódni, akkor jobb ha váltasz, csak előtte döntsd el, milyen pasi kell neked, és abból ne engedj.
Bár ha kitalálsz egy olyan hangulatot, amiben közösen lehettek, kizárva időnként mindent, ami házon kívül van, akkor az ex lehetőségei megcsappannak.
Bünti, jutalmazás, meglepetések, újdonságok.
Saját családi példából kiindulva Te valóban csakis második (vagy ha a gyerekeket is nézzük,akkor sokadik) lehetsz ebben a "kapcsolatban".
Ha valódi szerelmet éreznél,észre se vettél volna mást,és ha Ő is irántad érezne igazi szerelmet, akkor Ő se vacilálna...
Azt se feledd,hogy a feleségéhez talán ennél is erősebb érzelmek fűzték,nem véletlenül választotta párjának élete végéig.
Ha vonzónak találná is,ezt nem árulná el Neked :(
HA mégis elválna a feleségétől,Ő akkor se tűnne el örökre,hisz közösek a gyerekeik,az anyjuk nem lehetsz,max. a fogadott nővérük...
Ezért nem fogtok szeretni,de jó olyan hapsiról tudni,aki büszkeségét félretéve helyrehozná kapcsolatát a feleségével válás helyett... Én is ezt várnám el a férjemtől,hogy foggal-körömmel ragaszkodjon a házasságunkhoz. Manapság nem divat megoldani a problémákat,inkább kilépni a problémás helyzetből...
Találj magadnak egy korban hozzádvaló egyedülálló pasit,akinek TE vagy az első,és Vele légy boldog, meg a saját,közös gyerekeitekkel!
Hmmm, annyi igaz, hgy a biztos rossz jobb,mint a bizonytalansag. Marmint HA KETseged tamad = semmi ketseg!
Ha kitudsz kacsintgatni ill.mar eljatszol a gondolattal, hgy masik manyus, akkor vmi hianyzik a mostani kapcsolatbol, nem? Annyit tok, en nem harcolgatnek, ha menni akar menjen, az a kapcsi mar egyszer bekakukkolt, nem hinnem, hgy a gyerekek osszetartanak. Aztan, ha lelep vagy ex-asszonka mellett dont, akkor tudsz lepni, tiszta lelkiismerettel, O meg majd sirhat utanad. (Pl.ez egy variacio, aztan ahany velemeny lesz, annyi lehetseges kombo)
Te vagy a szituban, neked kell ezeket a dolgokat erezni :)
További ajánlott fórumok:
- Vissza szerethet-e az ember felesége a férjébe?
- Hogy viselkedjek egy irtó egoista és nagyképű emberrel, aki levegőnek néz? Nézzem én is annak vagy beszéljek vele?
- Szakítás után hogyan viselkedjünk "helyesen"?
- Távkapcsolatban nagyobb szabadságot akar, pedig nemsokára összeköltözünk. Hogy viselkedjek?
- Együtt dolgozni szakítás után..hogyan viselkedjek
- Mi lehetett a gond és hogy viselkedjek vele ezután?