A párom nem nyílik meg eléggé nekem (beszélgetős fórum)
Bocs, hogy ismétlem magam, csak ugyanazt kérded más formában, tehát konrkétan erre a kérdésedre válaszolok. Amiket mondtam önnmagagukban értendők.
Azt elmagyarázni viszont hosszú lenne, miért gondolom, hogy langyos életet élhetsz:) De ha visszaolvasgatod az összes hsz-mat le van bennük írva.
No, amiket írtam az egy értékrendszer alapelvei. Az enyémé. Minden kapcsolat más és mindig lesznek kompromisszumok. A kérdés mennyire térünk el értékeinktől, saját magunktól. Ha nagyon, akkor megüthetjük a bokánkat. Ráadásul már nem is leszünk magunk. Langyos életet fogunk élni és a kapcsolat tönkre fog menni.
Természetesen nem azt mondom, hogy hogyha egy felmerülő konfliktust nem tudunk megoldani akkor azonnal szakítsunk. Ez egy védekező mechanizmus lenne, méghozzá a hülyébbik fajtából. Több mindennek nem szabad a helyén legyen, ahhoz, hogy megérjen a döntés, hogy szakítunk.
"hatékonyabban"
áááááááááá.brrrrrrrr,ettől a szótól kiráz a hideg:))
Egyetértek:)
Szerintem sincsenek előre bevált receptek, unalmas is lenne. De vannak személyiségjegyek és a konfliktusokat sokkal könnyeben oldjuk meg. És sokkal hatékonyabban.
Nemááááár!:))
Minden kapcsolat zsákbamacska,és még a saját reakcióink is azok ,hisz más ember mást hoz felszínre bennünk.
Az élet nem egy szakácskönyv,amiben tuti receptek vannak ,és mindig profi a végeredmény!:))
Persze, hogy szerethetünk. A bukás viszont elkerülhetetlen lesz előbb-utóbb. Vagy csalni fog, vagy mi ununk rá, vagysatöbbi
Nem azt mondom, hogy én mindenre tudom a választ, ez egy tanulási folyamat. Nem akarom osztani az észt, mindenki saját poklába fojthatja magát. Azt tudom, hogy én mindeddig ezt csináltam és olyan volt mintha nem éltem volna. Mindenki eldöntheti, hogy alkuszik (bocsánat, hülye kompromisszumokat köt) és langyosan él utánna pedig menekül a meg nem válaszolt kérdések elől és nem boldog. Vagy odacsap és megoldja. Vagy mégjobban magára hívja a "végzetet". Ennél a 3 variánsnál több nem jut eszembe:)
most komolyan szerinted ki gondolkozik ennyit mielőtt belekezd egy párkapcsolatba? a szerelembe esés nem egy meggondolt folyamat...
egyébként azt válaszolta hogy szerinte azért érzek igy mert kevesebbet voltunk együtt az utóbbi időben, de megpróbálunk minél több időt együtt tölteni.
:o)))))))))
Szerintem is, az embert mindig érik meglepetések saját magát illetően (is), és főleg akkor, amikor már azt hiszi, nem jöhet új, tutira ismeri önmagát .... :o))))
Azt hiszem én soha nem is fogok:)
Mindig azt szoktam írni ,a "változás lehetőségét örökre fenntartom!":))
"Akinek helyes és kiforott értékrendszere van az gyorsan és határozottan válaszol. Nekem működik:)"
Már bocsika,de szerethetünk nem "kiforrott értékrendszerrel" rendelkező embert is .
Ez nem bűn ,és mindenkinél máskor jön el:))
Elmondom én, hogy csinálnám. Odaállnék elé és azt mondanám: "úgy érzem nem nyílsz meg eléggé nekem. Szeretlek, de ez nem tetszik, úgy érzem így nem tudunk továbblépni"
Ezzel csak annyit tettél mint itt a fórumon. őszintén megkerdéztél valamit. A válasza majd el fogja dönteni mit kell tenned.
Ha a válasz hezitáló, ne foglalkozz tovább vele. Aki őszintén szeret, tudja a válaszokat. Akinek helyes és kiforott értékrendszere van az gyorsan és határozottan válaszol. Nekem működik:)
További ajánlott fórumok:
- Mit tehetnék, lassan nem bírom cérnával, a párom mostanában nagyon sokat dolgozik. Kértem, hogy ne tegye, mert nekem is szükségem van rá!
- Nekem kellene máshogy viszonyulnom a párom exéhez fűződő viszonyához?
- Kicsit gyanús nekem a párom anyukája, ti hogy látjátok?
- Babát szeretnénk a párommal. Írnátok nekem, kb mi az ami feltétlenül szükséges, ha megszületik a baba?
- A páromnak van valakije, amit a legjobb barátja el is mondott nekem
- Mit tegyek?Nehezen nyílik meg a párom.