A párom elvárja, hogy menstruáció alatt is elégítsem ki! :( (beszélgetés)
Én nem vagyok abban biztos, hogy az ilyen és ehhez hasonló fórumok valósak vagy csak polgárpukkasztás, hogy hányan válaszolnak és dőlne be. A FI meg röhög a markában.
Ha viszont igaz (már nem csodálkozom semmin) akkor miért hagyja? Két mondattal és p.csánrúgással el lehetne intézni már mint a puhapöcs egoista, f.szkalap férjet. Ennyi:)
Nem tudom miről beszélsz én ilyet nem mondtam. 😂
Én saját élményről beszéltem, nekem ne idézgesd a FI-t. Nem tudom ki vagy de ez a stílus sok fórumban visszaköszön anonimként is...
"idióta tuskó" "döglik" "elvárja" "kell"
ez alapon egy jó kapcsika lehet.
"még az hiányozna, hogy szexelni is kelljen..."
ahol szexelni már "kell", ott a férfi jobb ha pakol. :D
Van benne igazság, hogy oldhatja a görcsöt az orgazmus.
De nekem pl. két-három hónapja olyan deréktáji görcseim vannak, hogy hányinger és hasmenés is társul hozzá.Perete, A.x Forte meg N.a Forte kombinációja oldja, de addig van egy-két óra agonizálás.Pedig nincs bajom a nőisességemmel, nem feszülök rá, semmi ilyen.Talán a kor...(elmúltam 40)
Ha meg esetleg lenne is kedvem hozzá, a lepedőmosáshoz, ami a nagyon erős vérzésnél elkerülhetetlen, biztos nem lenne.
Aki alig vérzik, nem görcsöl, az biztos könnyedén szexel menstruáció alatt is.Én nem, max az utolsó napjaiban.
az még oké lenne,de én nem így értelmeztem,mert azt írja,fáj a hasam görcsölök,ő mégis akarja.Az orális kielégítéshez mi köze a hasi görcsöknek?
én úgy értelmeztem hogy a "kedves"ilyenkor is szexelni akar,mindegy,hogy a másik beledöglik,na az ilyenbe rúgnék egy jó nagyot....de a kiiro hibás igazán,ha nem figyel rá a párja,nem tiszteli ,márpedig nem,akkor egyáltalán minek van vele,én ilyen embernek a társaságát nem akarnám,nemhogy az érintését vagy bármilyen formában együttlenni vele...szánalmas az egész ember,egy egoista ,érzéketlen bunkó!!
Gondolom, neked nem szokott durvan gorcsolni.
En spec olyankor tobbszor tappenzen voltam, es nemhogy szexelni, de elni sem volt kedvem.
(Anyukamat anno volt, hogy a mento vitte el vele.)
Ha barmely pasim olyan bunko lett volna, hogy semmibe veszi a fajdalmam, akkor nem sokaig lettem volna vele. Plusz engedtessek meg, hogy egyebkent is elofordulhasson, hogy valakinek nincs kedve hozza. 😉
Stimmel:)) Sőt, más vizsgálatok szerint van gyógyszer is a görcsökre ,nem kell haldokolni a nehéz napok alatt:))
Ettől függetlenül ,: naa
Egyes vizsgálok szerint a görcsök, a menstruációs fájdalmak is enyhíthetők a szeretkezéssel.
Szexeljetek sokat!
Fogd! :)
Én is éjszakás voltam.
Vannak ilyen önző pasik.
Aha, bocsi, nem olvastam pontosan..rá fogom az éjszakás műszakra..🤣🤣
Minden esetre a pasi elég egos lehet, olyan tipikus "le...m, hogy szenved, csak nekem jó legyen" tipus..
Úgy otthagynám, hogy csak úgy füstölne a helye!
Minek teszed meg? Amúgy meg itt most konkrétan a sz.xről van szó? Totál beteg agyú ember lehet, aki ilyenkor is csinálja, meg az is aki engedi.🙄
Brrrrr...😖🤢
és te megteszed neki,most erre mit írjunk....ne haragudj,de nem vagy normális,én mást sajnos nem tudok.
ilyenkor elgondolkodom,hogy ilyen valoban van,vagy csak vicc????
Szomorú.
Nyilván már az elejétől így megy.
Jelezni kellett vna neki vagy ott hagyni a retekbe.
További ajánlott fórumok:
- A 28. ciklusnapon érdemes már tesztet csinálni? (Vagyis a nem várt menstruáció első napján)
- 10 napos menstruáció késése, terhesség?
- Terhesség alatti menstruáció.Van köztetel olyan akinél volt?
- Ismertek valamilyen praktikát a menstruáció előrébb hozására?
- Az első menstruáció "tragédiája"...
- Lehet-e gond, ha menstruációm alatt szeretkezem a párommal?