A párom baráti köre? (beszélgetés)
Ebből eléggé kiforratlan aki tűnik. Nyilván tud az ember disztingvàlni. Pl. a melóban a helyi konyhában karomkodok, mint egy kocsis, de a vendégek előtt nem teszem. Amikor más konyhájában dolgoztam a cégnél, és más volt a közeg, ott sem tettem, mert ne legyek már én a karomkodos az X üzletből.
De ez normális.
Én amúgy is nagyon más tudok lenni egyik pillanatról a másikra, de ezt tudják rólam, viszont az alaptermeszetem, és az alapvető viselkedesem az emberekhez az emberekhez nem változik.
Ha a saját belátása szerint annyira más, akkor fel kell nőnie.
Ha meg a pasim azt mondaná, hogy nem mehetek egy társaságba soha, repülne.
Az hogy MA kanbuli van, oké, de hogy soha nem mehetek velük? Ugyan, miért nem?
Ha meg te ilyen előítéletes vagy, az a te bajod. Ismered őket suliból. Hol van az már...
Egy volt osztálytársam még negyedikben részegen támasztotta a táblát a matek feladat megoldása helyett alig paszoroztk át az érettségin. Egy tök felelős családapa lett, aki végül tovabbtanult (pár év suli kihagyás után).
A 'reménytelen" smoker saját, és jól működő üzletet visz.
Akit 16 évesen "dolgozóba" küldtek, egy tök jó kőműves lett.
Én sem voltam kutya... Ha másodikban nem csaralek iskolát évet kellett volna ismételnek hiányzás miatt másodikban, és csak pár órán múlt, hogy nem csináltam meg ugyanazt egy félév alatt, ami egy évre a megengedett fölött van.
Most dolgozok 55-60 órákat, és ha xar van a palacsintaban, kit hívnak először... Más nem csinál ugrós műszakot sem.
Miért nem akarod látni ki lett belőlük?
Mivel 17-18 évesen jöttünk össze a volt férjemmel, ő meg 22 volt, mi rengeteget jártunk el bulizni együtt. Soha nem lógtunk egymáson. Itt-ott leálltunk trécselni, táncolni, innni, spanglizni, csíkokat szívni. Együtt mentünk haza, együtt "ütöttük el az időt" utána. Ha kettesben akartunk lenni, akkor még úgy voltunk.
Ő pl. sokkal kevésbé ismerte az én barátaim, mint én az övét. Ha hívtam, nem nagyon csatlakozott, vagy amíg én velük voltam, O dolgozott (pincér volt) az ő barátaival, rokonsagával még sokat bulizunk. Sokszor ha kimozdultunk egyidőben, akkor még másfele, mert ő ment mixelgezni, zenét írni, én meg kocsmáztam az én barátaimmal/haverjaimmal.
Menjél vele. Miért nem mondod te neki hogy vele mész! Megnézném mit játssza az agyát. Az én emberem is olyan, hogy szeret nagy partiarc lenni. Elfelejti azt is, hogy ott vagyok. Múltkor ott hagyott engem és cseszett szólni, hogy ő valakivel össze futott útközben és leállt vele és nem ballagott vissza hozzám. Nem szólt... Én hívtam. Azt mondja elfelejtett szólni. Olyankor általában nem törődik úgy velem. Annyira, hogy azt sem vette észre, hogy az orra előtt szemeztem egy másik sráccal, aki ott kacsintgatott rám. Ezzel a sráccal hagyott pont kettesben amikor elfelejtett szólni. Úgyhogy...
Nézd csak meg mit csinál, hogy viselkedik.
Fi!
Te együtt élsz a pároddal?
Biztos, hogy elmennék vele legközelebb ! Már ne magyarázzon semmit, látni akarnám ezt a társaságot ! Aztán döntenék, mi tartozunk-e össze, vagy csak ő az ilyen nagyon más haverjaival ?
" Nem erőltethetem, hogy vigyen el, ha nem akar. " Dehogynem ! Van olyan hosszú, talán komoly egy 5 éves kapcsolat, hogy ne beszéljen mellé a párom, ne tiltakozzon, ha mennék vele, stb.
Jogos, de kapott választ. A srác nem akarja hogy őt leégesse a haverok előtt.
Itt kezdenék el gondolkodni, hogy nem a haverokkal lehet gond hanem velem..
Mert teljesen más HA hívnak és legalább nemet mondhatsz,,,,,,Mintha nem is hívnak:)
Egyébként én elhiszem hogy FI nem illene bele a haveri körbe és ezt a párja jól ismerte fel,,csak nem jól tálalta.Most pedig Fi féltékeny egy olyan helyzetre amibe nem szeretne se bekerülni, sem kimaradni:))
De te is érdekes vagy.
Utálattal írsz róluk, tudod, hogy beszólnál mégis hisztizel, hogy nem akar odavinni ..
Ha ellenérzésem van eszembe sem jut odamenni .
Most mentegeted.
Na ne már
Gáz és kész, engem a párom mindenhova vit, mert akarta hogy ismerjenek a barátai, hisz a része vagyok.
Ez így nagyon gyanús
És mi van, ha az a valódi arca, de neked szerepet játszik?
Tudod, az az ember az igazi aki mellett önmagad lehetsz.
El nem tudom képzelni, hogy a férjem azzal az ürüggyel nem vinne a barátaik közé, mert úgysem érzem majd jól magam. Férfiak a párjaikkal, téged meg óv, hogy neked ne legyen kellemetlen, hááát, én elég laza vagyok, de ez minimum furcsa.
De aztán ha tényleg így van, nem menne ős sem.