A nők mértéktelenebbül fogyasztanak alkoholt? (beszélgetés)
sok esetben igen.mi nok sem vagyunk angyalok,de sa limit /mertektartas/ az nagyon fontos mindenben.
Figyelj, lehet nem mondtak meg, de az alkoholt nem tisztan kell inni. :-))
mi a rossebet iszol te? :D
Az en tapasztalataim szerint azok a nok akik egyaltalan isznak alkoholos italt, alkalmi jeleggel, ertsd, bulikon fogyasztanak leginkabb alkoholt, akkor viszont rendesen, sokszor kenterbe verve ferfiakat. Ferfiaknal viszont rendszeresebb a dolog, sokszor csak ugy elmegyunk sorozni egyet, vagy akar otthon megiszunk egy uveg bort, noknel ez ritkabb. De mondom, ezek az en tapasztalataim csak, nem altalanos igazsagok.
Nalunk van ilyen, de csak borokhoz hasznaljuk. Felbontas utan max. 3 napig szolgaljuk fel igy is, nagyon draga borokbol ezert nem is adunk el poharral, csak paplackkal.
Pezsgot felbontas utan visszazarjuk es jegen tartjuk nap vegeig, ami nem fogy el, megy a lefolyoba.
utálom,ha égeti a szám az alkohol:S
Ez nekem is furcsa, sőt, néha visszataszító, sőt, férfi ismerőseim mondják, hogy mennyire undorító, hogy mostanában a nők teljesen elhajlanak és jobban berúgnak, mint ők. Nem is értem. Szerintem olyankor egy nő teljesen elveszíti a nőiességét. ..és itt nem 1-2 pohár borról beszélek.
Ilyen borospincében még nem jártam. Én csak neten láttam a csodát. :)
borospincékben van ilyen eszköz általában
hát igen ha már ott tartanék, hogy 150 000-es pezsgőt akarnék inni, akkor valszeg más problémáim lennének, minthogy visszadugaszoljam-e vagy se :D
Vendéglátóhelyeken sem hallottam ilyesmiről 4-5 csillag mellet sem, mert nem éri meg vacakolni, na meg ugye egy lépték felett már nem sz*roznak pohárkával, durranjon a pezsgő (pár)száz eurósonként. Még a drágább borokkal sem vacilálnak, pedig az lehetne vákumozni egy kb. 5 000 Ft-os dugóval. Bár eszköz létezik (vagy létezett), mert nitrot a palacskba befecskentező is van, és a nyomást nyilván lehet szabályozni, de kérdés, hogy megéri-e. Ha kb. 150 000 Ft-ért vennék egy bőr borítású, Swarowskyval kirakott üveg (nem tudom melyik cég gyártotta) pezsgőt, hát lesz*rnám, ha fél deci kárba megy.
Azért a "nagyra vagyok magamtól" érzés gyakran rajtatok is érezhető! :) Mondjuk én az effajta arcoskodásokat sem a magam sem a másik fél részéről nem szeretem.
Én is így tapasztalom, de nem csak a fiúk vannak túl nagyra magukkal :p
"Édes a te danolásod,
Jérce-forma kotyogásod:
Kittykottyod innepi ének
Bús szívemnek, szegénykének."
témánkhoz illő versike :)
A fiatalabb korosztály nevében az a meglátásom, hogy sajnos igen. Legalábbis amit tapasztalok a környezetemben, az elég kiábrándító. Én ennek az okát abban látom, hogy manapság a fiúk (tudom, általánosítani nem szép dolog) kicsit mintha túl nagyra lennének magukkal. Sokszor úgy tapasztalom, hogy megfordultak a dolgok, a lányoknak kell kepeszteni a srácokért, ők meg bármit megtehetnek. A lányok meg sokszor igénytelenül leisszák magukat, hogy bátorságot merítsenek, vagy megmutassák, hogy milyen kemény partiarcok, aminek csak annyi a vége, hogy szánalmasan viselkednek. Sajnos gyakran ez a helyzet.
nyitott pezsgőt 5 napig lehet max tárolni, szóval én hétszentség, hogy kiöntöttem volna a fenébe...
hacsak nincs rendes dugózó, ami visszaállítja a nyomást, de otthoni háztartásban nem sokat láttam.
A palack még biztos ugyanolyan erős volt. :)
Én ha nem ittam volna meg, és a hűtőben felejtettem volna, akkor előbb öntöttem volna a lefolyóba.
Lehet benne valami. Ha belegondolok, hogy 15-16 évesen sokszor én is 18 éves fiúkkal lógtam, mert a pasim is annyi idős volt. Így a lányok talán tényleg előbb csapnak a lecsóba.
Tudod, mint a zár és a kulcs esete! :)
Részben... volt még egy pici ereje.
ez ugyanaz, mint a szex
ha egy nőnek sok pasi megvolt, akkor az k...
ha egy pasinak sok nő, akkor ő jani!
Mondjuk én nem is konkrétan a piára gondolok, hanem úgy általában.
ezt valami brit tudósos kutatásban olvastad? :)
utálom az alkoholt, mindig bizsergek tőle
Ezt most ugye nem úgy kell érteni, hogy felbontva tartogattad?
Részben... Sajnos, igen.
Hacsak az első-második macskajaj után ráeszmél az értelmetlenségre.
Sajnos nálunk felnőttként sem jellegzetes a kultúrált alkoholfogyasztás.
Nálam a szilveszteri pezsgőből még volt augusztusban :D
További ajánlott fórumok: