A női dolgok közül mik vihetők fel egy repülőgépre? (kozmetikum, stb.) (tudásbázis kérdés)
köszi a választ. De külön csomagként is veszik? Tehát nemtartozik a súlyhatárba? Érted mit akarok tudni?
most gondolkodom, hogy lehet, hogy nem is a becsekkolásnál veszik el, hanem csak a beszállásnál.
nem, azt a becsekkolásnál elveszik, viszont amikor kiszállsz odaviszik neked a géphez (tehát nem kell a csomagkiadóig cipelned a babát a kezedben)
Tudja valaki hogy babakocsit tudok -e vinni repülőgépen??
abból a terminálból indúla gépem amelyikbe érkezem(frankfúrt)(singapur)nyelvtudás nélkűl mennyire nehéz az átszállás?vagy legyen valami angol feliratu táblácskám?
sziasztok! véletlenül akadtam erre az oldakólra...de örülök ,hogy olvashatok repüléssel kapcs,dolgokat!még nem repűltem,első utam Ausztráliába..repülőn lehet hányinger??
még egy kérdésem lenne, tollat ,íróeszközt felengedik a gépre ?
Szerintem nyugodtan hagyja bent:)
köszi
a lányomnak van nyelvpiercingje...mondja hogy majd kiveszi és a pénztárcájába teszi ....mondtam neki hogy szerintem mindegy hogy a nyelvében van vagy a pénztárcába ,mindenképpen sípolni fog...
majd kinyújtja a nyelvét ...))))
Szia:)
Án mindig besípolok a piercingem miatt ezért rendszeresen "végignéznek".
Gyógyszer,fényképező meheta kézibe igen,keksz is.
szisztok
én azt kérdezném , hogy 1-2 csomag kekszet ,fel lehete-e vinni a gépre vagy inkább maradjon a poggyászba,
gyógyszert, fényképezőt, gondolom inkább a kézipoggyászba lehet vinni.
mi van ha valakinek piercingje van ?
rúzst, szájfényt, szempillaspirált nem vették el, az elenyésző mennyiség
amugy az utazoban amit feladsz abban vihetsz folyadekot, de a borondoket ugy hajugaljak, hogy kb 99% eselyed van ra hogy szettorik es az egesz a ruhaidra folyik!!!!
AZT szezpen sunnyaszd bele a penztarcadba es ott a kutya nem veszi eszre!!! en is ugy szoktam hogy ne utazzak parfum nelkul, egy illatminta parfumot eldugok a taskam vmelyik bugyraba vagy a kabatzsebbe, meg sosem vettek el, pedig pont egy hete repultem 32 - jere!!! a nagy parfumot kezkremet viszont elveszik!!! szemoldokcsipeszt es ruzst is, de volt ahol mar atengedtek ruzzsal... attol fugg mennyire szigoruak az ellenorok!! otthon a ferihegyen nagyon azok!
Nekem van egy 10 milliliteres kiszerelésű parfümöm, aminek lassan az 1/3-a hiányzik már. Azt felengedik szerintetek kézipoggyászban??? :)
Én is Londonba megyek! :D
Szerintem vihetsz szörpöt,ha le tudod úgy zárni,h. nyugod lehess felőle:)
Amugy amit felasz azt nem világitják át. Csak akkor nézik meg ha épp kiszúrnak..de ez totál ritka.
Nagyon köszi a választ. Akkor még egy kérdésem lehet? Szörpöt vihetek-e? Nincs "gyárilag" lezárva, mert saját eltevésű.
(Londonba megyek amúgy, bár gondolom, ez mindegy is).
Igen amit feladsz abba rakhatsz nyugodtan.
Sziasztok!
Ezek a lötyikre vonatkozó szabályok csak a kézitáskára vonatkoznak?
Bőröndbe tehetek egy üveg tokaji bort? (Merthogy tök ciki lenne ajándék nélkül menni :))
igy jártunk, bele csusztunk 1 véletlenszerü ellenőrzésbe! tapasztalatnak jó volt :)))
A repülőn is megeheted a szendvicsedet, amit viszel, innivalót pedig vámvizsgálat után tudsz venni, azt is felviheted simán. Ott már senki nem nézi, hogy mi van nálad!
Szerencsére nem hosszú az út, ki lehet bírni. Reptéren meg lehet enni, ha viszek szendrót, nem? Amíg várni kell a beszállásra...
Komolyan? Ez de k*cs*gség... Pardon. Mármint 15-20-as limit... :S
Ja tényleg:) Erre nem is gondoltam. Be vagyok szűkülve mivel még átszállás nélkül utazgattam csak.
Viszont erről jut eszembe. Aki átszállással megy annak egy kis "sztori".
Férjem Pozsonyból Dublinba uzazott ahol ugy e szokás szerint 20 kg lehetett a feladandó csomag súlya.
Innét Dublin-Cork vonalon me már csak 15 kg. Nagyon logikus. Fizethetett rá 1 kg 20 eur:-SS
akkor vigyetek kaját, meg vegyetek innivalót, mert min. 1000 Ft egy szendvics a gépen
További ajánlott fórumok: