A női bodykat mennyire illik úgy használni, mint egy felsőt? (tudásbázis)
Van egy hasonlóm, de max buliba veszem fel.
Vannak body ingjeim azokban simán járok dolgozni is.
Ha olyan mint egy sima felső, illik. Nekem vannak olyan bodyjaim, ami felül úgy néz ki mint egy hosszùujjú póló, esetleg garbósított. Ezek nem átlátszóak és fel szoktam venni munkába is szoknyával. Fölé egy rövidebb női zakó illik, ami testhezálló.
Csipkés bodyt viszont csak alsóneműként viselnék.
Ha csini az alakod, akkor egy sima body felvehetsz egy nadrággal , szoknyával. Az olyan, mintha beraktad volna a pulcsidat a nadrágba. A derekát. Most ez divatos is. Persze, ha kilóg a hájacska, akkor annyira nem esztétikus. Amikor vékonyabb voltam (:D), akkor így jártam suliba, csak rávettem egy mellényt. Szerintem az is csinos. Persze oda egy egyszerű, sima body hordtam.
Remélem, hogy tudtam segíteni.
A hálóba nem vennék semmilyen formában fel bodyt. Időhúzó:DDD
Nem értem a kérdést.
A body azt jelenti, hogy kapcsos alul. Van olyan body, ami fehérnemű, tehát alsóruha. Van, ami felsőruha (pulóver).
Mi a kérdés?
További ajánlott fórumok:
- Az iwiw nem enged belépni, nem tudom használni az oldalt. Mi lehet a baj?
- Mit tudtok a "gyógyító" kövekről? Mi a tapasztalatotok velük kapcsolatban? Hogy kell használni ezeket a köveket?
- Érdemes ovulációs tesztet használni?
- Ha csípőről szeretnék fogyni a legjobban (legtöbbet) akkor a hullahopp karika használni fog? Mennyit használjam naponta?
- Milyen szert érdemes használni a kintről bemászó, nagyobb pókok ellen? (Szúnyogháló nem megoldható a tetőtéri ablakok miatt)
- 30 éves kor felett, ha nincs az arcon ránc, attól még érdemes megelőzésképp ránctalanító krémet használni?