A NEGATÍV tüdőszűrői eredmény mit jelent? (tudásbázis)
a negatív az azt jelenti, hogy semmi bajod, tehát negatív a lelet...nincs semmi bajod, nem találtak semmi eltérést.
Ha nem így lett volna, akkor elemezték volna a leleted, és biztos lehetsz benne, hogy ne írták volna rá ezt a szót..tehát a negatív, az negatív...:):)
hát mert mindenki mást mondott,és megijedttem :S
és el bizonytalanodttam a negatív eredmény után :)
azt nem tudttam pontosan hogy a leletben azt jelenti e hogy negatív azaz rossz az eredmény,vagy azt hogy nem találtak semmit :D
remélem már érted :D
köszönöm a válaszokat! :)
sziasztok !
Mindenki mást mond ezzel kapcsolatban !
Azt tudom hogy a negatív és a pozitív mit jelent,de nem tudom,hogy szűrő vizsgálatnál hogyan kell értékelni :/jó vagy rossz?
Ez most komoly kérdés???
Teljesen negatív=szuper jó lelet
Gondolom, hogy nem látnak elváltozást, csomót stb.
Tiszta mellkasi lelet.
További ajánlott fórumok:
- Álnegatív kombinált teszt eredmény mennyire gyakori, tehát hogy negatív kockázat mellett mégis genetikai rendellenessége van a babának?
- Hónapok óta tartó hasmenéssel kihez lehetne még fordulni az orvosokon kívül, mert minden vizsgálati eredmény negatív.Elváltozás sehol csak a
- A terhességi teszten akkor is negatív az eredmény, ha lehet látni a csík helyét?
- Az mit jelenthet ha a tüdőszűrőtől egy olyan papír jött ki, amire azt írták, hogy "nem sikerült a felvétele"?
- Clear Blue terhessegi tesztnél akkor is lehet halványan látni a csíkokat, ha az eredmény negatív?
- Tüdőszűrő eredményt lehet 2x kikérni?