A napokban pozitívat teszteltem, a terhességem első heteiben járok (beszélgetős fórum)
köszönjük és nektek is gratulálunk!
jó egészséget, problémamentes napokat kívánunk!
Sziasztok!
Először is gratulálok mindenkinek a babák érkezéséhez és jó egészséget kívánok!
Örömmel értesítelek én is benneteket, hogy megszületett Márk is, ugyan a vártnál előbb érkezett, de teljesen egészséges kisfiú. Úgy gondolta, hogy december 9.én, apukája születésnapján (és már az övé is9 ő lesz a legszebb ajándék. Így is lett!
Békés, boldog ünnepeket mindenkinek!!!
Sziasztok. Emília is megérkezett, 38. hétre, 12.o6-án. 13 órakor. 3000 g és 49 cm. gyönyörű kislány, szép fekete haja van. ügyesen szopizik, van is bőven tejcsi.
Taurus, gratulálok nektek, szép nagy baba lett.
sziasztok,
úgy alakult, hogy túlhordtam 11 nappal a babát, így is oxitocinos indítással született meg. November 30-án látta meg a napvilágot 9.59 perckor Franciska, 4100 gr-al és 53 cm-el:)
Fantasztikus (bár fájdalmas) élmény volt a szülés, teljesen más, mint a fiamnál.
Mindenkinek jó egészséget, szép babákat és kellemes ünnepeket kívánunk!:)
Gratulálok nektek! Már gondoltam rátok a napokban h biztos kibújtak a babák. Szép nagyok lettek ahhoz képest h ketten vannak :)
Sok sok boldogságot nektek!!!
Mi még várakozunk, várjuk a hidegfrontot.... :)
ma a finishbe léptem,betöltöttem a 36. hetet.hétfőn találkozunk az orvossal és akkor lesz ctg. bokám kicsit vizesedik estére, de nem vészes.
egy halom ruhát kivasaltam,már csak 2 halom vár :) de mostmár lesz mit ráadni a babámra ha megszületik. de még olyan is van amit nem mostam ki.
FaddiAni, én is halogattam a vasalást, bárcsak megcsináltam volna egy hónapja...
Sziasztok Lányok,
remélem mindenki jól van.
Holnap megyek ask-ra, a dokim jövő héten szabin lesz, nem vagyok valami boldog...meg már sehogy sem jó...
puszi mindenkinek
Sziasztok!
De jó olvasni, hogy már mindenkinek közeledik a kiírt időpontja!!
Én is már a 31. hétben vagyok, szerdán megyünk a a 32 hetes UH-ra, nagyon kíváncsi vagyok. Nálunk a szoba már készen van, a ruhák többé- (de inkább)kevésbé. Már mostam egy adaggal, de a vasalás.. valahogy engem is visszatart, pedig még most kellene.
Szurkolok mindenkinek!!!
Nálunk anyám ma jön vasalni:)
Persze a nagyját már megcsináltam, de ugye segíteni akar.
Amúgy nov. 19re vagyok kiírva, eddig úgy gondoltam, túlhordom a kis hölgyet is, mint a fiamat, de tegnap óta lépni is alig bírok, érzem mennek szét a csontok.
Hm, ha ennyit hízhatnak, akkor lesz akkora, mint a fiam volt. Pedig olyan cuki pici cuccokat vettem...:(
Babaszoba még mindig nincs kész, a szekrényt a jövő hétre ígéri a mesterember. Iszonyat cuki fogantyúkat tudtam hozzá venni, alig várom, hogy lássam.
És még nincs összerakva a kórházi pakkom.
A fiamnál azért sokkal hamarabb kész voltam...
köszi :) igyekeztünk széppé varázsolni, bár az első pár hónapban nem itt fog aludni hanem velünk, de olyan jól eső érzés volt alakítgatni, meg aztán a tudat is nyugtat h minden készen áll. persze amikor ránézek a listámra mindig azt látom h még egy csomó minden hiányzik....
örülök h jól vagytok, hányadik héten leszel 29-én? megkérdezhetem h milyen neveket választottatok?
Ma voltam ctg-n és minden rendben van. Már a doki az időpontot egyeztette, előreláthatólag november 29-én megszületnek a törpikéim. Teljesen be vagyok parázva.
Veletek mi újság? Írjatok!
ikreknél elég gyakran van akár fél kiló különbség is a születési súlyban.
én holnap töltöm a 34-et, ez már egy kicsit ijesztő... de ma elkezdtem a mosást.
hú neked már ilyen közel a vége? és hogy vagy?
ilyenkor általában heti 150-200 g-t híznak a babák a pocakban.
a ruhák nekem még halomban állnak, minden nap odanézek h el kellene kezdeni mosni, de a vasalás gondolata mindig elriaszt :)
Szia Zani!
Én már nst-zek, még karcsú 3 hét a kiírásig.
Babaszoba nincs kész, (még hiányzik az új szekrény, és nem raktuk össze a kiságyat) ruhák kész, egyéb textileket még mosni kellene, meg a játékokat is.
De egyenlőre még nem aggódom:)
Az eredményeim szerencsére jók.
Zani, ilyenkor mennyit híznak még a babák? nekem 37. héten mondták 3 kilósnak.
Ikres kismamánk hogy van?
puszi mindenkinek!
Csajok, hogy vagytok, nagyon megállt itt az élet!
nálunk minden szuper, az eredményeim jobbak mint bármikor terhesség előtt, babaszoba kész, kelengye 90%-ban kész.
reggel úgy indultam el itthonról, h ez az utolsó munkanapom. aztán fél 12-kor felhívtak, h kellene még maradnom 2 hétig....
kicsit letört de már feldolgoztam :(
Sziasztok,
megfáztam, gondolom emiatt 0 immunrendszerem van, e.coli a pisiben:( Hétfőn megyek vissza a dokihoz. Nem vagyok valami boldog:(
mi a raf pol fenix típusú multifunkciós babakocsit néztük ki.
ez 62-65 ezer körüli összegért kapható akciótól függően. tudja mindazt, amit a 100ezres multifunkciós kocsik, én nem akarok semmiképpen 3 kerekűt, szerintem a 4kerék sokkal stabilabb.
a gondozotti körömben is van ilyen, nagyon meg vannak vele elégedve, kényelmes vele közlekedni, könnyű tolni. ja ami nekem külön tetszik, hogy nagy kerekei vannak.
A 40ezer körüli babakocsikat azért lőttem ki, mert ha megveszem a hordozót akkor már 55-nél tartunk, és akkor már hozzáteszem azt a 10 ezret és ha utazunk nem kell vinni csak a vázat mert a hordozó a vázra pattintható, ezenkívül nekem még fontos tulajdonság, h a mózes is dönthető.
ezt a kocsit már régóta kinéztük, de tegnap találkoztam a tomas bee babkocsival, aminek a felépítése, ára, tulajdonságai pont ugyanolyan mint a fenix, de nekem jobban tetszik a színválasztéka. szóval most a 2 között vacillálok.
időközben nálunk is kiderült a nagy titok: kislány a lelkem :) az első naptól biztos voltam benne... 4D-n megállás nélkül járt a szája, apuka mondta is h mit fog csinálni két ilyen csajjal, akiknek be nem áll a szájuk.
Csajok! már csak 15 munkanap!!
Mi a babkocsi típusát már 100%-ban eldöntöttük, már csak a színét kell kiválasztani. Tervezgetem a babaszobát is, de még sehogy sem áll. Úgy gondolom ráérek még.
További ajánlott fórumok:
- Akik 1 héten belül teszteltek pozitivat
- Mennyi volt a hőmérsékletetek, amikor pozitívat teszteltetek?
- Pozitívat és negativat is teszteltem, vajon terhes vagyok?
- Ha nem jelez pozitívat a terhességi teszt, miért vannak terhességi tüneteim?
- 02.14-én volt egy egészségügyi küretem, tegnap pedig pozitívat teszteltem. Lehetek méhen kívüli terhes?
- Akik a napokban teszteltek pozitívat, ide!:-)