A naplómból hogyan tudnék részeket átmásolni vagy elmenteni Word-be? (tudásbázis)
a kezecskét ha nyomva tartod, és húzigatod, fölalá lehet rángatni vele az oldalt, de másra nem jó
balról a második pirossal bekarikázott tool kell neked, ha nem látszik fönt a menüben, akkor jobbgomb azon a sávon és a Select Tool-t (kiválasztóeszköz? nemtom magyarul) kell bekattintani, akkor bepipálódik és onnantól az is látszik.
Vagy úúúgy, én még csak a kezecskét láttam, markolászik, ha megnyomom, de nem fog semmit.
Nagyon értékes infót adtál, köszi!
én elég sokat csinálom, mert kell a munkámhoz, és ki lehet jelölni, és copy, majd paste, de sokszor előfordul, hogy a formázás miatt össze-vissza, agyament módon illeszti be a cuccost. például felcserél bekezdéseket vagy listába szedett dolgokat.. szóval mindig le kell ellenőrizni a dolgot..
amúgy a bal fölső sarokban a kurzor-nyilacska kombó kell kijelölve legyen, ha a kezecske van, az nem jó, mert az csak ideoda görgeti a lapot.
Idővel valaki majd válaszol rá, nem sürgős :)
Beraktam a kedvencek közé, később visszanézek.
Hú, passz!
Mint az alábbi ábra is mutatja, én elég bénuska vagyok az ilyenekhez. :(
Remélem valaki tud majd segíteni.
Esetleg írd ki önálló kérdésnek. Akkor többen látják.
Sikerült!!!!!!
Köszönöm szépen mindenkinek a kedves segítségét. :))))
További ajánlott fórumok:
- Hogyan tudom elmenteni azt a képet, amit a monitoron látok? (az egész monitorképre gondolok)
- Keresem VHS-en, vagy DVD-n a Valahol Európában című színdarabot! Ha valakinek megvan szeretném átmásolni!
- Hogyan tudom a Microsoft PowerPointba a kész képet elmenteni?
- Hogyan lehet fényképeket átmásolni egyik laptopról a másikra?
- Tudja valaki, hogy kameráról számítógépre milyen programmal lehet átmásolni a felvett anyagot?
- Hogyan tudok elmenteni PDF formátumba Facebook messenger beszélgetést?