A nap kérdése: Miért kell a csinos kis üvegeket lemoshatatlan címkékkel ellátni? (tudásbázis)
A miért kérdés nem, a hogyan megoldódott: 3662, 3663. bejegyzés. Várom mások HASONLÓ miértjeit. :)
Ja, azt hittem megoldást keresel 😜 Kit szídjunk? 😜
Egyébként szerintem azért, mert az olcsóbb megoldást választják. Azokat azokról az illóolajakról, amiket Franciaországban vagy Ausztriában veszek, simán lehúzom a címkét, krémekről dettó. Amit Magyarországon veszek, arról nem jön le.
remek kérdés
de a nem csinosakat, lábosokat, edényeket sem kellene
2.hszt megcsíphetted volna, azért ügyes vagy, gratulálok!
Köszi a linket!
A papírt leáztatom,a ragasztót gyógyszertári benzinnel,kis vattakoronggal ledörzsölöm.
Mindig van itthon egy kis üveggel,pl.karácsony után az ablakdíszek leszedésekor is ezzel távolítom el a celluksz maradványait:)
Érdekes felvetés. Van pl. Aldiban egy gombakonzerv, üveges. Létező összes vegyszert kipróbáltam rá, acetontól kezdve hígítóig, súrolódrótot, cifet, reménytelen. Kidobtam.
Sok üveges élelmiszert konzerválunk, de bizonyos göngyölegeket már meg sem próbálom tisztítani. Vagy ha olyan, rajta maradhat a papírcímke.
További ajánlott fórumok:
- Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed.
- Gyakori kérdések a 90 napos diétáról
- Hülye kérdések fóruma, csak pihenteknek!!! :- D
- Vissza lehet még vinni üres üvegeket, egyáltalán milyeneket váltanak be?
- Szobafikuszon mik azok fehér, lemoshatatlan "foltok"? Hogyan gyógyítható?
- Hol tudnék szép, egyforma szörpös üvegeket venni?