A muskátli virágzását elősegíti a jód? (tudásbázis)
Másolom:
"Egy apró trükk is elég ahhoz, hogy a muskátlid ontani kezdje magából az újabb és újabb virágokat. És hogy mi kell ehhez? Nem más, mint egyetlen csepp jód!
1 liter öntözővízhez tegyél egyetlen csepp jódot, majd ezzel locsold meg a növényedet havonta egy alkalommal, és bámulatos lesz, ahogyan a virágok szinte elárasztják majd az erkélyedet vagy éppen ablakpárkányodat!"
Szóval nem mindegy a mennyiség és a gyakoriság.
Nagyon kényes kérdés megértem anonymitásodat.
Egyébként a muskátli tudja mikor kell nyílni,az hogy te szeretéd hogy több virágja legyen,tenni kell.
Jó minőségű föld,tápoldat,napfény.Gazdaboltokban kiváló szakemberek tanácsokkal is ellátnak ha már nehézkes a google.
Veled ellentétben én megkerestem az interneten a válaszokat, amit linkeltem is. (miért lett törölve?)
"Muskátli virágzását elősegiti a jód?" - Igen
"Hol kapható jód, ami jó a muskátlira??" - Bárhol a neten megrendelhető, de gyógyszertárban is kapható 5%-os jód oldat.
Legkönnyebben elérhető az elsősegélydobozban. Amúgy gyógyszertárban.
Hatását növényekre nem ismerem.
Muskátli virágzását elősegiti a jód?,
Hol kapható jód, ami jó a muskátlira??
Ha bármi hasznos tippetek van, ami a muskátli virágzását elősegiti, azt megköszönöm.
További ajánlott fórumok:
- A tisza virágzása:) Láttad már?
- Van-e olyan vitamin, táplálékkiegészítő, ami elősegítí a hízást?
- Foghúzás után van valami, ami elősegíti a seb gyorsabb összehúzódását, gyógyulását?
- Van olyan készítmény, ami elősegíti és megtartja a bőrnek a színét?
- Ki használ masszírozós hullahopp karikát, ami állítólag jobban elősegíti a fogyást/alakformálást?
- Kefevirágom második virágzásához már hideg van kint.Ha behozom a lakásba nem megy tönkre?