A monitorként működő TV-m a légkondival egyszerre működve tűrhetetlenül zúg. Mi lehet a megoldás? (tudásbázis)
Ha ez segít...
A kondis, ha nem spec. villamopssági ember, akkor nem ért ehhez
Érdeklődj a Távjavítás linken, ott tényleg vannak ilyen szakemberek, hogy a szájábarághasd a szerelőnek és ne rázzon le
Elég nyűgös kitökölni hol a hiba
Ha garanciális, akkor erős vívás
Zűrös dolgok ezek a zavarszűrés dolgok
Nem az elosztóban
Minden villamos készülékben/vagy a legtöbbben/ van zavarszűrő/hidegítő kondenzátor a 230V bemeneten
Val.szeg a légkondiban ez hibás
Olyan villamos szaGembert keress aki ilyenhez ért, illetve a légkondihoz is, mert ez utóbbit nyűgös szétszedni
De van itt
és itt különösen
néhány szakember aki ilyenekhez is ért
Persze regelni kell oda is.
Most tapasztaltam, hogy a légkondinak nem is kell működnie, akkor is zúg a TV a PC sávban. A zúgás akkor marad abba,ha a kondit kihúzom az elosztóból.
Lehet, hogy az elosztóval van gond?? Bocsi, de műszaki analfabéta vagyok, viszont nagyon jó lenne egy ésszerű, egyszerű megoldás.
Tavaly ugyanitt, ugyanígy egyszerre működtek, akkor semmi gond nem volt. Meggyőződtem róla, hogy a TV PC sávjára kapcsolva jelentkezik a zúgás, de önmagában a TV-nek semmi baja. Tulajdonképpen ezt ki tudja megoldani? Milyen szakembert kell keresnem?
Minden működik, csak éppen elviselhetetlen. Ez lehet pl.elektromos probléma?
Lenne valakinek ötlete, esetleg tudna megoldást? Nagyon megköszönném!!
További ajánlott fórumok:
- Lehet 2 férfit egyszerre szeretni?
- A providenttől egy családon belül hány ember vehet fel kölcsönt egyszerre?
- Két férfival egyszerre
- Össze vagyok zavarodva :( lehet egyszerre két férfit szeretni?
- 14 hónapos kisfiúnknál szeretnénk elkezdeni az angol tanítást-tanárhoz hordanánk, másik 2 babával egyszerre. Szerintetek jó ötlet?
- Szó, ami ige és főnév egyszerre. _VÁR_om, hogy _ÍR_j egyet