Nos, nekem egyetlen egyszer feszült a mellem iszonyatosan, és terhes is voltam. Nem volt sose rendszeres mensim, akkor is pl. augusztusban volt, és novemberben lettem terhes. Szóval az nem zárja ki a terhességet, bár a dokik furán néztek rám, mikor kérdezték az utolsó mensi idejét.
Ugyan ez van most nálam, ebben a hónapban. Olyan iszonyat durván feszül a mellem, hogy melltartót sem tudok már felvenni... Csütörtökön kéne megjönnie, de már kb. 2 napja feszül ennyire.
Nem hinném, hogy nálam terhesség okozza, de nem kizárt.
Hát sajnos a ciklusom nagyon rendszertelen. Szedem ezt a gyógyszert, de azóta sem jött meg. Igazából fogalmam sincs hol tartok a ciklusban. Próbálkozunk rendületlenül a babával:)Már lassan 2 hónapja szedem a gyógyszert, de még menzim nem jelentkezett tőle. Dokimhoz húsvét után megyek vissza.
Anyukámnál is szokott ilyen lenni. Mercformint szed. Ám tényleg lehet, hogy terhesség. Szerintem ha van rá esélyed, akkor vegyél egy tesztet, aztán ha negatív, akkor más okot kell keresni. Lehet a gyógyszertől is.
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.