Milyen érzés a mellfeszülés, kinél hogyan jelentkezik? (tudásbázis)
Helló!
Nálam a terhesség legeljétől jelentkezett a mellfeszülés, így már nagyon hamar tudtam, hogy útban van a kisfiam! Kicsit kellemetlen volt, mivel a melltartót nem bírtam meghordani, olyan érzékeny volt a mellem! Helyette beszereztem egy csomó sportmelltartót és onnantól sokkal elviselhetőbb volt a dolog!
A kispárnás dolog nálam is állt, a szoptatás miatt még most is így alszom. Igaz nekem egy évig 2 liter tejem volt naponta!!
Köszi norah, remélem tudok csatlakozni...:-)
hamarosan úgyis kiderül, szeretni nagyon szeretnék!
Szia moncus!
Az én mellbimbóim és melleim is olyan érzékenyek voltak, hogy a melltartó használata is rettenetes kínt jelentett, és jelent most is.
Hasra feküdni egyáltalán nem bítam. Hatalmasra duzzadtak, aminek gyakorlatilag hihetetlenül örülök.
Remélem hamarosan tényleg csatlakozhatsz a tehességes topichoz!
Drukk, drukk, drukk!
Szia!
Nagyon köszönöm a kedves szavakat.
Remélem hétfőn jó hírekkel szolgálhatok.
Várjuk már nagyon, hogy összejöjjön, főleg én, az apukák ugyebár pasikból vannak:-))))
Szia Moncus!
Nekem az első gyerekemnél észre sem vettem hogy állapotos vagyok..semmi jele nem volt, mert még 2 hónapig menstruáltam. A másodiknál viszont az első perctől fogva úgy feszült a mellem, és érzékennyé vált, hogy nem lehetett hozzá érni:)
Remélem te is hamarosan tapasztalod, mert nincs csodálatosabb, mint állapotosnak lenni
:)))
Kívánom szívből hogy te is éld át minnél hamarabb, és sok sikert a baba projekthez!!!!!
Sziasztok Csajok!
Köszi válaszokat. Hát az a nagy igazság, hogy a hétvégén kell, hogy megjöjjön, majd tudósítok az eredményről.
Azért is tettem fel ezt a kérdést, mert fogalmam sincs, hogy milyen érzést"kell" érezni:-)
Nem tudom érzékelni a látványos méretnövekedést sem, mert már eredetileg sem túl kicsi az alapméret.
Azért még egyszer köszi Nektek!
Szia Moncus!
Lehet, hogy sikeres volt a hónap???
Engem nagyon megvezetett előző cikusban a mellfájdalom, de sokan az egyik legbiztosabb jelnek mondják. Úgy legyen! Mikorra NEM várod?
Szia!
A menstruáció előtt szokás szerint jelentkezett a mellfeszülésem. A menstruáció elmaradt, a mellfeszülés meg tovább fokozódott. Olyan szinten, hogy hason feküdni csak úgy tudtam, ha kispárnával alátámasztottam. Nekem elég kellemetlen volt, mert néhány ruhámat fel sem tudtam venni, szűk lett. A páromnak nagyon tetszett. Persze a szomorú esemény miatt kezdek 'összemenni', de tudom, hogy ugyanígy lesz legközelebb is.
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- Kinél milyen mellékhatások jelentkeztek asztma elleni (szteroidtartalmú) spray használata miatt?
- Vastagbélgyulladásnak mik a tünetei? Ki, mit tapasztalt? Térdfájdalom jelentkezett valakinél ez esetben?
- Diane 35-öt szedek másfél éve, 3 hónapja a ciklusom közepén két napig gyenge vérzés jelentkezik (mindig ugyanakkor). Mi lehet ez?
- Normális, hogy teljesen elmúlik a mensim, majd ismét vérzés jelentkezik?