Múló mellfeszülés - Már ne is reménykedjek? (beszélgetés)
Nem lehet tudni előre, mert gondolom szedsz utrot vagy duphastont, ami szintén okozhat mellfeszülést.
Drukkolok, nekem szintén inszemes babám van.
de ertsd meg te is amit a 9-esben irtam, es ha bantasnak veszed ? vedd...
minden babassag mas. Nekem mind a 3 mas ....
ha az elsobol indulok ki, orulj...
ha a mostanibol ? ne orulj :( en nem bantani akartalak...
leirtam... de mint irtam, minden varandossag mas
Dettinel anno semmi jelem nem volt. SEMMI...
Zoenal mire meg kellett volna jonnie, minden elmult
Most a torpenel meg 14. hetben is megorulok.
Ettol senki nem lesz okosabb >S
Zoe SMA beteg volt. Sajnos nem el mar, lassan egy eve Angyalka. Mindharom alkalommal konnyen lettem babas. Jo dolog.... Egy babam viszont mar nincs velunk. Igy lehet, hogy valakinek odapottyan egy baba, megsem minden szep .... nem lehet altalanositani.
Sajnos hiába van sok fórum, sokszor nem aktív. Lehet hogy feltette ezt a kérdést az inszemesek között de nem kapott rá választ.
Valószínűleg örülni fog ha mindkettőt leírod.
nem ezzel van a gond... kismillio ilyen forum van. Az inszemesek sztem sokkal tobb tanacsot tudnak adni, mint barki mas.
Nekem a 3. babassagom. Az elsonel semmi mellfeszules nem volt. A 2. alkalommal volt de elmult
Most meg mindig van. Tessek... mindenki mas ... minden babassag mas. Melyiket irjam le neki szted ?
12 nappal vagy inszem utan
ha jol olvastam, mert eleg sok forumon kiirtad a kerdest
sztem meg korai azt nezni mi van....
Szia!
Nekem nem feszült semmit a mellem, mégis babás vagyok! :-)))
Sziasztok Lányok!
A menstruációm közeledik, de babát szeretnénk. Már volt 5 inszemem, most nagyon bizakodtunk, mert pont a beágyazódás időszakában éreztem, hogy szurkál a hasam, másnap pedig megjelent 2-3 csepnyi barnázás, amit biztató jelként vettünk.Ezt követően kezdett fájni a cicim, ahogy mindig, de mára megint alábbhagyott, ahogy eddig mindig. Ismertek olyat, akinek volt ilyen mensis mellfeszülése, ami a mensi napjának közeledtével enyhült, mégis babás volt?
További ajánlott fórumok:
- 2010-es babaprojektben reménykedők
- Clostilbegytben reménykedők!
- Gyertek, akik októberben nem várják, izguljunk, reménykedjünk együtt!
- 16 hetes 4D ultrahangon 100% fiú...azért reménykedhetek, hogy tévedtek?
- 4 napja kimaradt a mensim, a teszt negatív. Reménykedhetek még?
- Szerintetek reménykedhetem abban, hogy tetszem neki?