A Media Markt-ban láttam Agait Eclean típusú robotporszívót, van esetleg valakinek? Megéri az árát, milyen a szívóteljesítménye stb..? (tudásbázis)
Sziasztok!
Én vettem egy ilyet a MediaMarktban, nagyon klasszul dolgozik, sokat segít, nagyon szeretem, nálam mindent felszív rendesen. Persze a hosszú hajat kevésbé szereti, ezt sűrűn ki kell szedni a keféiből, de ezt elnézem neki.
Szia, mindenképpen megéri az árát, mert alaposabb mint a legtapasztaltabb bejárónő.Én Németországban élek és teszteltem egy SAMSUNG gépet, egyébként ez a legjobb a piacon. :) DE
A lakásodban úgy kell minden kialakítva legyen, hogy Ő beférjen és fordulni tudjon.Minél kevesebb bútorláb, nagyon alacsony domború fémküszöb. Kevés szőnyeg vagy ha van nagy kiterjedésű és rövid szőrű.
A bútorok alá csak akkor megy be ha kényelmesen meg tud fordulni.
Küldök egy linket ahol olvasni tudsz mindegyikről, hogy hogyan és mint dolgozik mielőtt belevágsz a vásárlásba. :)Az általad látottról sajnos nincs tapasztalat, mert tesztet sem láttam róla, nem hogy ismerjem a típusát. :( Szerintem olcsó húsnak híg a leve, inkább olyat válassz amiről olvastál, hogy bevált.
További ajánlott fórumok:
- Jöjjön mindenki, aki januártól kalóriát, esetleg ch-t is számol, és így próbálja karcsúvá enni magát!!!
- Mik a tapasztalataitok a robotporszívókról?
- Milyen Robotporszívót érdemes választanom?
- Nekem nincs robotporszívóm.
- Takarító robot, avagy robotporszívóval kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
- Media Markt-ban milyen a hétvégi munkabeosztás?