A masszázs valóban segíthet, ha nem kell a botox? (beszélgetés)
Igen, el kell tudnunk fogadni magunkat, de ennek nem mond ellent az, ha valaki ezzel együtt is szeretne fiatalos benyomást kelteni az évtizedek múlásával is. A szépség igénye emberi dolog, sőt, a szépség egyfajta adomány, isteni tulajdonság is.
Na igen...
Ami a masszázst illeti, voltam a baromi jónak kikiáltott holisztikus arcmasszázson meg a szulamiton, egyik se ért semmit. Még van egy, amit talán kipróbálok, meg vannak a távol-keleti módszerek. Azt hiszem, egy kezeléstől hiábavaló várni a csodát. Bár ha a kezelő már egy kezelést úgy ad elő, hogy hú de feszesít - mint nekem a nő a szulamitot - és nem, akkor felejtős.
Mandula olaj a legerősebb ránctalanító.Natúrt érdemes felkenni,étkezésit,lehetőleg este,reggelre felszívódik.
Szem környékére is kenhető.Minden krémnél hatásosabb.
Szia! Én alapvetően nem vagyok a híve a sok mesterséges kencének, ezért javaslom, olvasd el az alábbi cikket, talán érdemes kipróbálni. :)
:) nem 88-as vagyok. Picit korabbi evjarat...
Arclemosok naponta 2x, krem reggel/este. Radir hetente. Nem pakolok, mert nem erzem hatasosnak egyiket se. Natur termekek nem tul jok, ilcsit hasznaltam regebben, de allargias vagyok a sok novenyi cuccra.
A kicsit dragabb kremek is megvolta Mo-n, igazabol 1 hatott korabban, mikor kulfoldon voltam, azota nem tudom bezserezni.
Volt valami, amit tapasztalatbol ajanlanatok?
Pedig a massszazst sokan javasoltak. Vajon miert.. Mas arckezeles?
Ami hosszú távonbiztosan javít:arclemosó reggel-este,utána tonic,majd a megfelelő.jó minőségű krém,szemránckrém is.Most vegyél márkásabbat,drágábbat,míg el nem éred a kívánt hatást.
Hetente arcradír és pakolás.De lehet heti kétszer is.A radír fontos,ne hagyd el!
Bocs,ha ezeket mind csinálod:))
és aludj eleget!
Hány éves vagy? 88-as vagy?
sok ránc?
De jó, hogy én nem ismerem még ezt a problémát.
Én nem masszírozatatnék és nem botoxolnék sosem.
Kezdem elerni azt a fazist, amikor egyre kevesebbet nezek a tukorbe. Az alatt a par ev alatt, amit itthon toltottem a gyerekke, ugy erzem evtizedeket oregedtem.
A szemem alatt, a szam kornyeke, a fulem elott es ar arccsontom. Persze, meg igy is fiatalabbnak neznek, de nem vigasztal. Nem erzem jol magam, nem tetszek magamnak.
Elkezdtem jarni arcmasszazsra, heti 3 alkalommal. Oszinten, eddig nem sok eredmenyet latom, bar manualis a dolog. Vagy a hatoanyag nem jo, amit hasznalnak?
Botoxotmeg nem szeretnek, egyebkent sem akarok ugy kinezni, mint Lindsay Lohan - aki alapjaban veve nagyon szep volt nekem. Meg penzem sincs, de arra plane, higy 3 havonta toltessek.
Nektek mi valt be? Vagy legyek kitartobb, es massziroztassak a kozmetikusnal?
További ajánlott fórumok:
- Fodrász vagyok segíthetek?
- Hónalj botoxal milyen tapasztalataitok vannak? Mennyi ideig használ valóban?
- A fogyasztó masszázs segíthet?
- Bizonyára naiv a kérdésem, de a masszázs hirdetések valóban csak a masszázsról szólnak?
- A napi 5 perc fejmasszázs valóban látványosan sokat segít a hajnövesztésben? Valaki próbálta már?
- A fejmasszázs valóban gyorsítja a haj növekedését?