A lélek terhei kihatnak életünkre (beszélgetés)
Azért van néhány vélemény, amiben lehetne olvasgatni
Picit elmentünk, előfordul máshol is:)
Igazad van teljes mértékben.
Azért azt meg kell jegyezni hogy elég sok jó dolgot is írtak és biztos vagyok benne hogy privátban is megkeresték. Azonban meglehet hogy azért nem írt ide mert mint kisgyerek az avart szétrugdostuk a fórumát. Nem mosom kezeim vastagon benne voltam a hülyeségben de már korábban kifejtettem hogy miért..
Mindegy.
Én továbbra is csak azt tudom mondani hogy ha a szívére nem tud hallgatni akkor az észérvek döntsenek. Bárhogy is lesz mindkét döntés fájó eredményt fog hozni hiszen az egyiküktől meg kell válni avagy a harmadik hogy egy teljesen új lappal kezd tök egyedül de ez utóbbit biztos vagyok benne hogy nem választaná.
Mivel ez egy fórum és teljesen kívülállóként nem tudunk belelátni a szituba így csak felszínes javaslatokat fog kapni ami talán, TALÁN illik a képbe.
Én kívánom neki hogy a helyzethez mérten a legjobb döntést hozza de ebben nem tudunk segíteni neki.
Én segitettem neki. A többi rajta áll.
Senki-ismátlem-senki helyette nem fog lépni.
Neki kell, még ha négykézláb is.
Sziasztok Mindenki.
Örülnék, ha végre hagynátok nyugodni az offolót. Néhány vicces gondolat erejéig marasztaltuk, de mostmár a fiatal ember segítségére kell koncentrálnuk. Nem örül neki, hogy romboltunk mindannyian, de főleg a kekeckedő hölgy. Ez a topic nem játszótérnek készült, hanem egy elkeseredett segítség kérése, mert abban bízik, hogy valaki segít feloldozni a lelkifurdalása alól. Mostmár őrá kellene az energiánkat fordítani, és nem ilyen gyerekes vitákba belebocsájtkoznunk. Felnőttek vagyunk elméletileg és némelyikünk sokat tapasztalt lélek.
Elegem lett a bohóckodásból. Tudjátok, mennyire rosszul esik ez a topik indítójának, hogy viccet csináltunk a fórumjából? Igaz, én nem beszéltem vele még egyetlen szót sem, de gondoljatok bele.
Ahelyett, hogy a nyelvünket élesítjük a csajon, inkább valami értelmes és használható ötleteket kellene írnunk és támogatnunk ezt az elkeseredett embert. Mérjétek fel a helyzetét és mérlegeljetek. Súlya van annak, amit itt művelünk. Lehet, hogy csak jobban belelökjük a depresszióba és elkeseredettségében olyat tehet, amibe inkább bele sem gondolok. Azért írt, hogy valaki észre vegye a fájó lelkét és vigasztalást leljen, nem azért, hogy gyermeki hülyeséggel két lábbal szétromboljunk mindent.
Lehet, hogy az életéről van szó és mi itt majomkodunk ezzel a felhasználóval, a fiatal ember meg mégjobban magába zuhan. Azért elgondolkodtató a dolog nem?
Te soha nem fogod észrevenni hogy sosincs igazad, meg lejáratod magad ezerrel..... :DDDDDDDD
Ez eszméletlenül röhejes! :DDD És még azt hiszed neked van igazad.....sötét van nálad..... :DDD
Ezt már bebuktad ismét, ezt nem tudod kimagyarázni már:)
Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna:)
de nem tom miről beszélsz... valószínűleg összeakadtál egy hasonló mentalitású emberrel. na bumm.. ritka állatfajta vagyok de nem kihalt :D ne hallucináld már be hogy ha hasonló stílussal találkozol az ugyanaz..
nap mint nap foglalkozom súlyosan demens öregekkel de komolyan mondom értelmesebbek mint te
Nem akarsz leállni ezzel a: "tudom hogy te ez és ez voltál, meg mindig engem üldözöl...stb...stb..."
Egy pszichomókus biztos tudna segíteni rajtad.....
Már megint többet árulsz el magadból mint kéne:D
Na ezúton rád is vonatkoztatom, hogy itt az eszmecsere vége.Oszt küldheted az Afgánokat...várom szeretettel őket:)
Engem??? :DDDDDD Látszik hogy képtelen vagy tisztán látni, nem baj, te szívsz majd mert ha így haladsz és továbbra is kiidegeled az embereket, valószínűleg reptetni fognak téged megint! :D
ui: menj el orvoshoz vagy ördögűzőhöz! :DDDDD
Itt lehet, de az NLC-n ott voltál:)
Cupp
Multkor-pár éve még az Ukránokkal fenyegetőztél nálam, mi van azok is kirugtak téged? most meg jösz az Afgánokkal..
hűha..recketek:DDDDD
Micsicsuda "erő":DDDDDDDDD
Korábban kelj fel...