A legjobbat akartam, mindenki céltáblája lettem (beszélgetős fórum)
"minden áron segíteni akartam, hogy ki tudjuk fizetni az egyébként elég drágán dolgozó sebészt."
Erre kérdeztem rá, mert nem hiszem, hogy egy teljes, komoly műtét árát kaptad.
A témára kérdeztem, Evin, nem fogok prvizni.
A hálapénzért álltál be erre a "munkára"?
Amúgy majd az idő megoldja, majd megunják.
Szerintem a rendőrséghez fordulhatsz ezzel.
Mivel ők pontosan tudják, hogy kiről van szó, így a személységi jogaidat sértették meg, ráadásul nagyon durva témában.
Azonnal lépj!
hogy a barátaim mellettem állnak,"
Na ez a lényeg, a többivel ne törődjél, ugasd le mindenki más fejét
A cél a lényeg amiért tetted
Teszem hozzá, ha nem apádért tetted volna, hanem csak a pénzért, akkor sem számitana semmit
Hét szabály az élethez:
1. Békélj meg a múltaddal, így nem fogja elcseszni a jelenedet, és a jövődet.
2. Amit mások gondolnak rólad, az nem a te problémád.
3. Az idő minden sebet begyógyít, csak várnod kell.
4. Ne ítélj el senkit, nem tudhatod, hogy ők mit éltek át.
5. Ne agyalj túl sokat. Mindent megtudsz a maga idejében.
6. Senki nem felelős a boldogságodért, csak is te.
7. Mosolyogj. Nem a tiéd a világon az összes probléma.
Ne foglalkozz veluk
Tudom, mondani konnyu, de TE tudod miert volt ez, szegyellnivaloja pedig annak lenne aki alazni probal.
Semmi jelentősége nincs.
Egy csomó nőnek volt ennél erősebb fiatalkori "botlása" azok közül is, akik azóta már nagy, ünnepelt sztárok.
Én erre csak azt tudom mondani, hogy mindenki ott és úgy boldogul, ahol és ahogy tud. És ehhez senkinek semmi köze. Az vesse rád az első követ, aki akkor, amikor bajban voltál nem segített, pedig megtehette volna.
Ne szégyenkezz, nincs miért. Akkor az volt a "munka" , amivel pénzhez jutottál. Senkinek semmi köze hozzá. ne törődj az idiótákkal, irigyek és féltékenyek, mert könnyen szereztél sok pénzt.
nem értem miért illetnek téged csunya szavakkal... megtetted mindazt,amit lehet h elkeseredésében bárki megtenne hogy a másik életét és egészségét megmentse.
mellesleg ez nem olyan nagy szám mintha gruppen lett volna, szóval pláne nincs miért verni a nyálukat a többieknek
Kedves Evin!
Nem szép dolog, amit tettél, de...! Minden tiszteletem a Tiéd, hogy megtetted, mert ezzel jót tettél!
Gondolj bele: hogy éreznéd most magad, ha látnád apukádat betegen...
A-más-baján-csámcsogó-ráérőkkel ne törődjél, majd megunják...! (Írták már előttem: minden csoda három napig tart. Addig hadd csámcsogjanak, ha nincs más dolguk!)
Nagyon át tudom érezni egyébként a lelkiállapotodat, én is ilyen rágódós vagyok. Most éppen egyik "legjobb barátnőm" hátam mögött tett (és hozzám visszajutott) Nagyigazságán rágódom, tudom, ok nélkül. Mégis bánt... Mert csalódtam a barátságunkban. Te melletted viszont ott állnak a barátaid. Az idegenekkel ne törődjél! Tudod: van az a mondás: amit én gondolok másokról, az az én dolgom, amit mások gondolnak rólam, az az ő dolguk.
A világ már csak ilyen.
Ha sürgősen és életbevágóan szükségem lenne pénzre, vennék fel hitelt, nyögném a részleteit, elmennék éjszaka bankot takarítani, de kézimunkát nem vállalnék, még matyóhímzést se, bár az nem olyan kifizetődő, mint a szexrabszolgaság.
Mindegy, megtörtént, felejtsd el a múltat, mert ha azon rágódsz, az nem építi a jövőt.
Ezek az emberek azért csámcsognak ezen,mert színtelen,unalmas életet élnek. Őket ez élteti,az ilyen bármibe megtalálná a negatívat és azt hogy bántson másokat.Mindegy mit teszel.
Ne foglalkozz evvel. Te tudod miért tetted, te tudod hogy azért bármit beáldoztál volna.Apudnak meg egy klassz lánya van:)