A legjobb pózok a teherbeeséshez (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Sziasztok!
Gólya váró vagyok és elkeseredve,türelmetlenségemben írok ide.Hátha kapok megnyugtató sorokat valakitől.
Már van egy nagy lányom első házasságomból,férjhez mentem újra és kis tesón dolgozunk.Ketyeg az órám de nagyon,ebből fakad a félelmem.A ciklusom normális,megérzem a peteérést és tisztában vagyok a dolgokkal.Tudom kevés ideje próbálkozunk,mert csak az első hónap telt el.A teszt negatív de émelygek és szokatlan módon 2 napig volt barnázásom az akció után 12 napra.Azóta semmi.A menzeszeimtől eltérően történik minden.Zavaros az egész és elvesztettem a nyugodságom pedig tudom milyen terhesnek lenni.Van esélyem ennyi évesen újra babát várni?Még 2 nap a nem várt mensiig...Hogy lehet kellő nyugodsággal kezelni a dolgot,hogy ne beszéljek be magamnak semmit?Elméletben megy minden de a gyakorlat más.Sok megnyugtató cikket olvastam itt.Reménykedek nagyon...
Szerintem a gondos tervezgetés, előkészítés egy egészséges pár esetén a legnagyobb akadálya lehet a fogantatásnak. Mindkét gyerekünk "véletlenül" jött össze, a másodiknál 8 hónapig próbálkoztunk programozottan. Én a lazaságra, a spontaneitásra esküszöm, és sikerül, amikor eljön az ideje!
Mindez persze nem érvényes azokra, akiknél valami probléma van.
Nálam pont fordítva volt. Ha naponta csináltuk nem jött össze. És én máshogy is tanultam.
De a gátmetszésnek is van előnye is meg hátránya is.. stb. stb.
Szia Macs! :D!
Sziasztok, szia Cyntia :)
Hát akkor mi kakukktojások vagyunk, Dorka babánk nekünk is úgy jött össze hogy egymás utáni 3 nap voltunk együtt :)
Sziasztok nálunk bejött a mindennapos szex,meg volt nemrég a neten,hogy a naponkénti azért jó mert frissül a sperma és így csak az életképes egészséges spermák jutnak be,állítólag meddőnek mondott pároknál tesztelték nagy sikerrel.
A doki nekem azt javasolta 2-3 naponta viszont a peteérés hetében naponta akár többször is lehetünk együtt.És nálunk bejött igaz volt 1 vetélésem is,de most 24 hetes terhes vagyok a 3.babával.
Te tudod persze.
Mondjuk nekem is van némi közöm a témához..
De ha belegondolsz: a 2 naponkénti olyan ritka a naponkéntihez képest?
És bejött a 2 naponkénti?
szia
és bejött? meg van a 2. gyerköc?
ez aranyos volt:)
Hát nálunk egyeske véletlenül fogant, egyszer nem figyeltünk, én voltam felül, szóval nagyon akarhatott jönni, mert még a "póz" és a gravitáció sem hátráltatta:))
A cikk, amihez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
További ajánlott fórumok:
- Kismamák, és akik most (2013) tervezik a teherbeesést
- Leiden- mutáció és a teherbeesés/terhesség
- Babaprojekt - próbálkozók, sikeresen teherbeesők
- A teherbeesés gondolatátol-az első biztos tesztig és onnan tovább..
- Akik 2010 március-áprilisában szeretnének teherbeesni!!!:-)
- Nektek mely pózok váltak be a legjobban?