A legjobb barátnőm 19 évesen összejött egy 50 éves pasival (beszélgetés)
Ha ilyen a "legjobb barátnôd", akkor milyen lehet a többi? 19 évesen 8 általánossal:(
Akkor te sem vagy sokkal különb :(
Teljesen jó a gondolatmeneted!/hogy ez miért nem az én eszembe jutott....:( ;)/
Akkor én pucér pasikat posztoljak ki? (A nők annyira nem vonzanak)
Ennek alapján igazából az összes ismerősöm aszexuális. Jesszus....
lehet, h neki is bejön a masiniszta bácsi :P
(na jó, nem gonoszkodok:))
Jajjj.....mért,ha pucér nőket posztol ki,az jobb?mindenki,aki szexelni akar,az posztoljon pucérnőket? :D
de már én sem értem,hogy mit zavar ez téged ennyire
Te sem állsz az intelligencia csúcsán!
Kattanj már le róluk!
Egyébként semmi közöd hozzá!
Ha a barát nem tud segíteni, akkor hallgat!
Nem pedig kipofázza ország-világ elôtt!
Rosszabb vagy, mint egy falusi idôs néni!
Dehogy pedofilia!
Nézzél már pontosan utána orvosi oldalon, mit jelent pontosan! Ez a 19 éves már lehet, hogy több @t fogott, mint kilincset! Nem 9, hanem 19 éves!
Nem igy van. Joval idosebb ferfi, fiatal kiscsaj felallas pedofilia, idosodo no, huszoneves fiu felallas eseten annyi a verdikt, hogy a nonek "joga van elni" es nem eltemetkezni par valas utan.
Egyebkent nem kell ezt tulragozni. Mar azt sem ertem, hogy az allitolagos baratno, miert nyitott topikot ennek. Nem csak azok a nok keresnek "menedeket" egy naluk joval idosebb, apjuk korabeli ferfinel, akiknek annyi eszuk van, mint egy marek lepkenek.
29 eves ugyvedbojtar ismerosom is egy 55 eves befektetesi bankar baratnoje, akinek erosen oszul a haja es van ket gyermeke az elozo hazassagabol, majdnem olyan idosek, mint az ugyvedno (persze anno nagyon fogadkozott, hogy neki nag on fontos, hogy szep, finom vonalu arca legyen jeloltjenek - hat ha ez az, akkor a leonardoi szepsegeszmeny uj ertelmet nyer).
Ez nem a te dolgod.
A csaj valószínűleg biztonságot akar,és ezt úgy reméli elérni,hogy szül 1 gyereket a fickónak.8 általánossal nem lehet sokkal több esze,vagyis rálátása az életre..és reménye arra,hogy majd kifog valami értelmes férfit,aki őt majd a tenyerén hordja,meg fehérlovon.
Szerintem mozdulj rá, de csak akkor, ha van köztetek legalább 35 év korkülönbség a pasi javára, ki tudja, talán tudnak valamit ezek a mozdonyvezetők? :DD
jaaaa, és feltéve ha nem házas! Tudod házas ember TABU!!!
Miért is van egyik lába a sírba a másikkal a börtönben?
A szakmája miatt?
:))))))
Azok a szülők is voltak egyszer "mai fiatalok", akik a fiatal lányukat a vén földesúrhoz adták, a szülőket nem kényszerítették, ráadásul felnőtt fejjel csinálták ezt.
"De.. /és most itt van megint a mai fiatalok/ Őket ki kényszeríti?"
Erre megint csak azt tudom írni, hogy vannak, voltak, és lesznek ostoba emberek, ez nem a korszellemtől függ.. Nem mai találmány, hogy a lány tizenévesen felcsináltatja magát, az én fiatalkoromban és a te fiatal korodban is voltak ilyen esetek. Maximum nem a hoxán csámcsogtak rajta az emberek, hanem az utcán súgdolóztak róla..
További ajánlott fórumok:
- 6 hónapos terhesen elhagyott a barátom a legjobb barátnőmért
- Megtetszettem a legjobb barátnőm barátjának...
- Az egyik legjobb barátnőm szerelmes lett egy magyar hírességbe. Mit tegyek?
- Vonzódik hozzám a legjobb barátnőm?
- Keresem a legjobb barátnőmet
- Barátnőm kérdése: Adenomám van és már alacsony a prolactinom..van akinek így összejött egy baba?