A kutyám belei mostanában sokszor kutyorognak, szellent és utána halszaga van a végbélnyílásánál. Mi okozhatja ezt? (tudásbázis)
Csak a természetben már egyetlen egy túltenyésztett kutyafajta sem él, és nekik jobb a folyamatosság, felnőtt kutyát is jobb többször etetni egy nap, úgy nem egyszerre kell behabzsolnia a napi kajaadagját.
A bélfertőzés elég durva hasmenéssel jár sajna és az nem múlik el egy napos diétától. Az sajnos dokit igényel:((
az állateledelek tele vannak halliszttel
nem csoda, ha halszag jön ki a kutyából elöl vagy hátul
Valszeg együtt alszanak:)mint mi is..és így elég adott a "hallgatózás":)
Nálunk gyakori ez,ha valami "szart" /és ez szó szerint és elvonatkoztatva is értsd:)/felkapkod a parkban.Szerintem ilyenkor bélfertőzése van,én ilyenkor egy nap diétát tartok neki..nem kap csak inni,eddig bevált...Egyébként a természetben se kajáznak minden nap...van úgy hogy egy hétig se...csak ha van zsákmány ,akkor meg dudára zabálják magukat...Szerintem ez a napi kajázás is megterhelheti őket.Sok állatorvos szerint heti 1 nullás naopt kéne tartanunk nekik...
Nem kap valami más kaját? Én azt vettem észre, ha másnapos a kaja, vagy ha egyszerűen neki valamiért nem jó (embereknél is van, amit egyik nem bír a másik meg igen), akkor pukkant erőseket.
Amúgy miért szagolgatod a végbélnyílását? :-D Ezt nem kekeckedésből kérdezem, de nekem még sosem jutott eszembe :-D
További ajánlott fórumok:
- Pajzsmirigyműtét előtt állok; volt valakinek ilyen problémája mostanában?
- Milyen filmet láttál ma / mostanában?
- Könyvajánló: ezt olvastam és ajánlom, mert...
- Kedvenc zeném mostanában
- Akik mostanában kezdtek bele a babaprojektbe
- 3 hete szedek Meforal tablettát, és mostanában nagyon puffadtnak érzem a hasam és derékfájdalom is gyötör. Okozhatja ezt a gyógyszer?