A külső aranyér az, mikor a végbélnél kívülről nézve "csomócska" van? (tudásbázis)
"Nálam az igazi megoldást (belső aranyérre) a proktológus jelentette! Nem érdemes halogatni! Csak költi az ember a pénzt a kúpokra, krémekre, a probléma meg marad!"
Akár külső, akár belső aranyér, irány a proktológus. Már csak azért is, mert nálam pl. kiderült, hogy nem belső aranyerem van, hanem végbélrepedésem, az vérzett. Na ezt magamtól hogy tudtam volna megállapítani? Szóval mindenki menjen szépen dokihoz. :)
Na látom, olyan problémája senkinek nincs, mint nekem. Szerencsések vagytok. :)
A detralex-szel vigyázzatok, az első napon nálam (kétszer szedtem, mindkétszer így jártam) olyan szintű fáradtságot okozott, hogy csak feküdni tudtam. Szóval aznap ne vezessetek, ne csináljatok semmi megerőltetőt. A többi napon már nem volt ilyen probléma.
Minden wc-zés után mosdás és REPARON kenőccsel kend be,hogy ne száradjon ki a bőr.
1-2 héten belül rendbe fog jönni.
A külső aranyér az mikor a végbélnél kívülről nézve "csomócska" van? (ülésnél nyomó érzés,a kúp felhelyezésnél fájt is ahogy benyomtam...de székelésnél hál istenek vér nincsen!)
Használtam sperti kúpot de nem jött be,van itthon Hemorid krémem érdemes megpróbálni vagy vegyek reparont?
További ajánlott fórumok:
- Élnél olyan házban, ami nem tetszik kívülről?
- Melyik az a film amit annyiszor láttál hogy kívülről fújod a szövegét?
- Minden esetben nyomják a szülő nő hasát kívülről, amikor a tolófájások alatt nyomnia kell?
- Mosógépen - 2 éves lesz, Indesit felültöltős - kívülről rozsdásodik. Mitől lehet ez?
- Mi lehet az ujjammal? Kívülről nem látszik semmi, de az ízület főleg nyújtásra, mintha el akarna törni, úgy fáj
- 1 éves mosógép működés közben égett gumiszagot áraszt, kívülről nem látszik semmi és a mosással sincs baj. Mi lehet a szag oka?