Mi lehet az ujjammal? Kívülről nem látszik semmi, de az ízület főleg nyújtásra, mintha el akarna törni, úgy fáj (tudásbázis)
Ez sajnos amennyire en tudom csak enyhitheto, illetve vissza-visszatero dolog.
Keress fel egy szakorvost minel elobb, mert sokat szamit mikor kezditek el a kezelest. Ja, es pihentetni!!!
Jobb mar azota?
Ez egyértelmű tünet.Doki.
Én a két kezemmel vacakoltam annó egyszerre és a mekiben melóztam....
Szerintem is ízületi gyulladás lehet. Egész nyáron ezzel küzdöttem, éjjel, reggelente iszonyúan fájtak, napközben javult kicsit, de aztán megint ugyanez újra és újra.
Mivel már babát terveztünk, nem akartam szedni semmit. Tudod, mit használtam?:)) Flector tapaszból vágtam csíkokat és azzal ragasztottam be éjszakára az összes ujjamat, és utána el is múlt. De akkor már két hónapja fájtak.
Lehetséges, hogy van a szervezetedben valami gyulladás, pl. fog, azt is jelezheti.
Szerintem ez ínhüvelygyulladás.
Nekem is mindig így kezdődik.
Pár nap múlva meg már az egész kezet,kart érínmtheti.
Menj orvoshoz és addig is pihentesd és borogasd.
Ha van otthon krémed ami ízületi gyulladásra jó,akkor kend be vele.
Én a vállammal vagyok így. Csak a Hitler köszöntés magasságáig tudom felemelni a karom, tovább nem. Mintha egy szöget bedugtak volna, hogy tovább ne menjen. Aztán néha még emelgetés nélkül is fáj.
Még nem mutattam meg dokinak, de kellene.
Izuleti gyulladas. Ez tipikus tunet. Menj vele reumatologiara.
Jobbulast.
További ajánlott fórumok:
- Élnél olyan házban, ami nem tetszik kívülről?
- Melyik az a film amit annyiszor láttál hogy kívülről fújod a szövegét?
- Minden esetben nyomják a szülő nő hasát kívülről, amikor a tolófájások alatt nyomnia kell?
- Mosógépen - 2 éves lesz, Indesit felültöltős - kívülről rozsdásodik. Mitől lehet ez?
- 1 éves mosógép működés közben égett gumiszagot áraszt, kívülről nem látszik semmi és a mosással sincs baj. Mi lehet a szag oka?
- Kinek a naplójában van felvétel pocakban mozgó babáról?Nem 4d-s, hanem kívülről látszik a pocak, ahogy mozog..:)