A kívánság lámpások használatához szükséges tűzoltósági engedély? (tudásbázis)
Mi engedély nélkül engedtünk fel párat poénból. Azt hiszem még maradt 1 :)
Zárás? Hm.... Én a fehér galambokhoz ragaszkodtam nagyon és lettek is. Jó ötletnek találta mindenki. Anno a Sissi-be láttam és akkor elterveztem, ha lesz olyan dilis, aki elvesz feleségül, akkor nekünk is lesznek és elengedjük őket.
Nem lehet Magyarországon forgalomba hozni. Én külföldről rendeltem, nem engedték be az országba sem, nem lehetett vámoltatni. (Svájcba sem, oda is próbáltam.)
Ha ügyes vagy, tudsz magad készíteni. A neten vannak hozzá leírások.
Egy mo-i netes oldalon webshop-ban találtam. Esküvőnk zárásaként szerettem volna egy pár darabot rendelni és felengedni. De inkább nem.
Esetleg lenne valakinek valamilyen ötlete mivel lenne jó zárni egy lagzit? Ugyanis a mi kb hajnali 1-ig terveztük. nem lesz menyasszony tánc nem öltözök át sem menyecskének. Így jó ötletnek gondoltam, hogy kimegyünk az étterem udvarára elengedjük őket és mindenki megy haza. De így mivel tudnám megszakítani a bulit mert a hely is így lett lefoglalva hajnali 1-ig
További ajánlott fórumok:
- Háztartási eszközök és tárgyak, háztartásban használatos dolgok ABC-ben!
- Kinél milyen mellékhatások jelentkeztek asztma elleni (szteroidtartalmú) spray használata miatt?
- Ti mikor hagytátok abba a légzésfigyelő használatát? A gyártó 12 hónapos kor után javasolja, de olvastam később esetekről...
- Fogyás elliptikus tréner használatával is
- Számodra miért szükséges, hogy legyen párod?
- A venus embrace borotva használatához szükséges borotvahab vagy zselé?