A venus embrace borotva használatához szükséges borotvahab vagy zselé? (tudásbázis)
Köszönöm a válaszokat:)Igen,a krémezőszalag miatt.De egyébként pár használat után nincs benne krém:(
Ennek ellenére csak jókat tudok róla mondani,hihetetlen milyen jó.Egyébként én kipattogok sajnos,ezért kérdezem,hogy vajon kell-e vmi.:)
Venus breeze
Hogy mi az időt megspóroló borotválás titka? A Venus Breeze! A hihetetlenül alapos borotváláshoz csak be kell nedvesítened a borotvát. A beépített, rugalmas borotvazselé párnák tápláló krémet tartalmaznak, mely finom habréteget képez a bőrön, ezzel segítve elő a borotva siklását.
Ezt a fordítást találtam a googlben
5 Blades a drámai simaságát szükség Shave gél óvatosan Exfoliates a Radiant bőr intenzív Nedvesség csíkok az isteni sima bőr Touchably Smooth Legs Az első 3-Blade Razor Designed for Women
További ajánlott fórumok:
- Háztartási eszközök és tárgyak, háztartásban használatos dolgok ABC-ben!
- Kinél milyen mellékhatások jelentkeztek asztma elleni (szteroidtartalmú) spray használata miatt?
- Ti mikor hagytátok abba a légzésfigyelő használatát? A gyártó 12 hónapos kor után javasolja, de olvastam később esetekről...
- Fogyás elliptikus tréner használatával is
- Számodra miért szükséges, hogy legyen párod?
- A kívánság lámpások használatához szükséges tűzoltósági engedély?