A kislányom hányt, mit csináljak? (tudásbázis)
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
ROTA VAGY CALICI VÍRUS?
EGYIK SEM JOBB A MÁSIKNÁL.:-(((((((
HIDEG FOLYADÉK, KORTYONKÉNT...KIS CSIPEGETNIVALÓ...
AKKOR VIDD VISSZA DOKIHOZ, HA TOVÁBBRA IS KIJÖNNE BELŐLE MINDEN, ALUL-FELÜL, AZ MINDEGY...VAGY HA LÁZAS...ODA KELL FIGYELNI A KISZÁRADÁSRA.
eNYHÉBB ESETBEN B6 IS BEVÁLIK HÁNYINGERRE, PERSZE JOBB A DAEDALONETTA KÚP.
JOBBULÁST NEKI!!!
REMÉLEM TI NEM KAPJÁTOK EL.
AMIKOR MI CALICISOK VOLTUNK, EGÉSZ CSALÁDON VÉGIGMENT:-(RONDA VÍRUSOK EZEK.
nem néztem mikor írta ki,csak a fórumkérdésre reagáltam!
hát már nem...de,ha ilyen van általában adok egy kúpot és utána orvos..
Azóta lehet, hogy újra aktuálissá vált a probléma.
Volt egy korszakom, amikor nem kellett fél évet várnom a következő hányásomra. "Olyan" bulizós korszak huszonévesen. "A lábamon alig-alig-alig! Úgyis elhááányok a falig!"
Remélem, megszünt már a baj!
Az immunja megöli a kórokozókat és minden rendben lesz! :) Igyon sokat!
Sziasztok!
Köszönöm a tanácsokat,aranyosak vagytok.Mára túl vagyunk a hányáson,voltunk reggel dokinál,azt mondta ez egy vírus,amiben most itt Szegeden nagyon sok gyerek benne van.Most kezdődik a hasmenés.Na mindegy,2-3nap alatt túl lesz rajta,azt mondta a doktornő.Most éppelaludt,elég gyenge szegénykém.
Smecta tényleg jó, nekünk is azt ajánlotta a védőnő. Plusz kanálból folyadék. Mi átestünk a rota víruson anno, tudom mennyire kemény.
Remélem azóta megoldódott és jobban van a kislányod.
ittass,vele sokk teát,és ha éhess adjál neki ropit v
kekszet,ne sokat!
láza vann?
smecta por - még nem próbáltam, de sokan ajánlották
itasd, ha ébred, ki ne száradjon
Ha tud aludni, akkor is maradj mellette, nehogy álmában hányjon.
Reggel meglátod, de ha még mindig, akkor doki.
További ajánlott fórumok:
- Egy éves kislányomnak milyen tortát csináljak? Amit kinéztem, abban nyers tojás sárgája kell... szerintetek se adjak olyat még?
- 11 hónapos a kislányom és retteg a porszívótól és a turmixtól! Mit csináljak?
- 14 hónapos kislányom mostanában 4óránként kel enni éjszaka...mit csináljak?
- 8 hónapos kislányom, minden éjjel felsír álmában, de alszik közben és fel kell vennem megnyugtatni. Mitől lehet ez?Mit csináljak?
- A 6 hónapos kislányom (koraszülött baba) már pár napja nem nagyon akar szopizni, sőt még cumisüvegből se nagyon akar enni. Mit csináljak?
- Ha útlevelet csináltatok kislányomnak, mert ki akarunk menni nyaralni Angliába, ott kell lenni az apának mikor csinálják?