A kisfiam ráesett a fülére. Most piros és eláll, de nagyon. Lehet törés? (tudásbázis)
Felesleges dokihoz vinni, egyszerűen ragaszd le és kész, majd visszaáll az eredeti állapot.
Gipszelni úgysem tudják.
részemről ilyet még nem láttam és nem is hallottam...
javaslat:megmutatni az orvosnak vagy felhívni a kórházat és megkérdezni őket,hogy mi a teendő,mitől lehet ilyesmi....
el se tudom képzelni ,hogy hogyan maradhatott úgy a fülecskéje...csak eltörhetett a porc.
amikor összegyűrte, akkor mondta, hogy fáj, de nem látszott semmi, és simán elaludt
amikor fölkelt, akkor nem fájt neki,de elállt...
nem járt még senki így, nincs tapasztalat?
2.5 éves
inkább a párom aggódik, de most már rám is átragadt
nem a feje nem, mert a párnára ugrott és összegyűrődött a füle
nagyon eláll a fülkagyló felső külső része, nem tudom jobban leírni
mint Kukának :)
biztos eltörött a porc, sztem vidd el orvoshoz, nehogy ilyen maradjon.
gondolom ragasztással tudják korrigálni...
hogy rendbe fog jönni? ugye nem marad így?
kapott rá homeos szert, meg borogatást is, meg a kislányom fejpántját, h leszorítsuk, de aggódok h sérült a porc és így marad..
..és?
szegényke..de mi a kérdésed?
További ajánlott fórumok:
- 9 hónapos kisfiam nagyon sokat kel éjszaka és csak teával hajlandó visszaaludni.Szeretném róla leszoktatni.Tudtok tanácsot adni?
- 1, 5 éves kisfiamnak nagyon sárga a foga, mi a teendő ilyenkor?
- Ha a kisfiamra szandált adok nagyon lehallatszik az alattunk lakóhoz, de néha rá kell adni. Mi a tanácsotok?
- Kisfiam 32 hónapos és nagyon rosszul beszél, keveri a betűket stb. Tudtok valamit tanácsolni, mert a logopédushoz még kicsi?!
- Fodrász a szakmám. Nagyon szeretem a munkám, de van egy kisfiam aki óvodás, és nehezen tudok tőle elhelyezkedni...
- Fél éves kisfiam széklete kemény, nagyon megküzd vele. Mit tegyek?