A hüvelyemben találtam valamit, lehet polip vagy rák? (beszélgetős fórum)
Szia Muszki!!
Örülök, hogy elmentél és megnyugodtál. Ezért is jó tanács, ha valami nem odavalót érez valaki MENJEN ORVOSHOZ.
És igenis ismerni kellene minden nőnek a saját testét.
Nos, nagyon jó, hogy ismeretlenül idiótának nevezel. Remélem, te (vagy valamely szeretted) sosem fogod átélni azt, hogy csomót fedezel fel bármelyik testrészeden és utána kétségbeesve szeretnéd kideríteni, hogy mi is lehet az. Nem először nyúltam fel magamnak, hiszen ezért tudom, hogy a méhszájam hol van. De nagyon jó, hogy a szövegértésed eddig terjed. Attól, hogy nem szokásom a rendszeres hüvely vizsgálat, még tudhatom, mi hol van rajtam, ismerhetem a testem. A hozzászólót nem kioktatni akartam, csak jeleztem, hogy sajnos ez nem a méhszájam lehet.
Egyébként az orvosom akkor fogadna, ha véreznék, viszont jelezte, hogy amint lehet, rögtön foglaljak időpontot, mert az ilyen panaszt nem lehet figyelmen kívül hagyni, ő is polipra gondol első körben. Az értelmes hozzászólásokat nagyon köszönöm, főképpen az utolsót. Sokat segítettél! :)
szia Muszki!!
Lányomnak volt cisztája, az orvosa azonnali műtétet ajánlott még szerencsénk, hogy a fiam ill, az ő bátyja nógyógyász és írt neki Norcolut tablettát, amitől felszívódott a ciszta és nem kellett műtét.
Ha meg polip , akkor a fiamtól tudom, azonnal lecsíphető, ha a méhszájon van.És az is mindenképp jó indulatú.
Jesszus, neked mi bajod van? Mitől lenne idióta valaki, aki megrémült valamitől, amit érzékelt ott, ahol az ő tudomása szerint nem kellene ott lennie? És tanácsot kér egy női oldalon, hátha valaki tud segíteni.
Hát te nem tudsz, de azért miért kell sértegetni a másikat?
Mindenképp írj az orvosodnak.
Itt nem fogjuk tudni eldönteni, hogy mi lehet az elváltozás.
Ha lelkiismeretes fogadni fog.
Szia.
Nem, nem számít annak.
További ajánlott fórumok:
- Bolti virágföldben találtam egy kis gyökeret, melyen volt egy kis hajtás, milyen növény lehet?
- Kb. 5 hetes terhes vagyok, szexeltünk levegő került a hüvelyembe lehet baja a magzatnak?
- Találtam egy kis csomót a hónomalján..Mi lehet az?
- Kukacot találtam az ezerédes eritritben (édesítőszer), lehetséges ez?
- Olivabogyót mihez lehet felhasználni? Találtam a hűtőben, de hogy mihez kellhet, gőzöm sincs, kidobni meg nem akarom.... :)
- 3. napja érzek feszülést a hüvelyemben. Mitől lehet ez?