A honfoglalóról véleményeket és tanácsokat (beszélgetés)
Androidon a reklámvideó megnézéséért cserébe ad extra segítségeket!
A segítségeket hogyan tudom használni?
Most játszottam egyet. 6600 ponttal első lettem. Nem votak túl nehéz kérdések.
De amióta utoljára léptem be, azóta megint változott a külleme és nem hallom azt az üvöltést? lehet hogy csak azért, mert az influenza ráment a fülemre ?
Remélem nem Hoxa tag, de emlékeztek m ég a Veszevával való csatározásokra ?
Igen a jó régi társaság.
Az üzenő falon is jókat lehetett dumálni.
Nagyon kellett figyelni, mert pörgött rendesen...
Régen jókat dumcsiztunk na nem mindig, a játék után.
Sőt közbe is. Volt hogy cukkolták egymást, aztán jól eltolta mert nem figyelt.
Most ha benéznék, csak a kérdések miatt csinálnám. És ha kiesek épp a kérdések miatt maradnék végig...
Én nem is értem ezt a sok változtatást.
81. szinten vagyok csak. Nagyon ritkán játszom.
Csak kikapcsolt hangszóróval lehet játszani, mert a hangeffektek kibírhatatlanok. Az a dobpergés, kattogás, surrogás, durrogás, trombitálás elviselhetetlen. Agyon van animálva, kb. óvodásoknak tetszhet.
Én sem játszom már egy ideje, a klánt is hanyagolom. Pedig kővár és aranyvár közötti stádiumban vagyok, 98-as szinten. Néha keresnek, hogy mi van velem :)
régi neveddel, emailcimeddel és a régi jelszavaddal be tudsz lépmi. Különben rémes, én az átállásig imádtam ,amikor ujitották, azóta jövök többet a hoxára.
Néha azért hetente 3-4 alkalommal honfoglalózom, de a régi jó társaság már sajnos kiábrándult, szétszóródott.
Megint újítottak?
Legelső változat jó volt. Beszélgetős rész a főoldalon...
Játék közben is csevegtünk, néha játék végén is folytattuk...
Na, jól megkaptam... A múltkori hozzászólásom után volt egy Petőfis kérdés, és véletlenül 1948-at ütöttem be :)
Még jobb, mikor beütöttem egy évszámot, találomra, mert a századról sem volt fogalmam, és pontosan eltaláltam :)
Nekem az veszi el a kedvemet, hogy hiába tudom a kérdést egy csomó általános műveltségbeli kérdésre, egy csomó matematikai, biológiai, stb. tudok válaszolni - aztán jön egy csomó kérdés együttesekről, autóversenyzőkről, és az nyer, aki menet közben azt sem tudta, melyik században élt Petőfi Sándor.
Jó lenne az is, ha lehetne tematikus kérdésekben is játszani.
Én is most regiztem egy pár napja,sajna nincs sok időm játszani,amikor meg lenne akkor a férjem játszik :))
Nagyon jó játék!
nem az eredmény a fontos, hanem a játék.szerintem is nagyon jó, én is szeretem. sokat lehet belőle tanulni.
de sajna ott is vannak "érdekes emberek".
én sem tudom mi az a jet.
További ajánlott fórumok:
- Akiket gerincsérvvel műtöttek vagy még nem műtöttek, de tanácsokat tudnak adni!
- Akik már 30-40 kilót ledobtak itt tanácsokat adhatnak
- Mandulaműtét - étkezési, ápolási tanácsokat kérek szépen
- Mi lehet a gond? Tanácsokat, javaslatokat kérnék....
- Segítenétek? Véleményeket, tanácsokat várok! (köszönöm)
- Iskolából szökött gyermek. A történetet írom, véleményeket, tanácsokat várok.