A házi pizza ugyanolyan finom lesz, ha csak holnap sütöm ki? (tudásbázis)
10. Anyagi
2016. febr. 20. 20:59
Azért létezik olyan, hogy valami túlkel....
(ilyenkor nem jön föl a tészta, ill. sütéskor összeesik.)
És fagyasztóba semmi esetre nem tenném! Emlékezz csak, a kelő tésztára nem szabad még az ajtót sem rányitni, nehogy megfázzon!
Persze a pizza ehető akkor is, ha nem olyan magas és könnyű meg levegős...
9. rinike
2016. febr. 20. 20:26
Én rendszeresen 2 nap alatt csinálom meg a bedagasztott pizzatésztát.
8. IzaHold
2016. febr. 20. 20:12
Én szoktam így csinálni, szombat-vasárnap nálam is.:) Ha tutira akarsz menni, és rizikós a holnapi sütés, egy kicsit beolajozott nejlonzacskóba, vagy csak azt a tetejére és tuti nem szárad ki.
7. neomama
2016. febr. 20. 19:50
Holnapig ujra megkel. Attol csak jobb lesz!
6. sajtostallér
2016. febr. 20. 19:38
Holnapig semmi baja nem lesz, éppolyan finom lesz.
5. barai (válaszként erre: 2. - E49241a632)
2016. febr. 20. 18:48
Fagyasztóba rakd.
4. e49241a632 (válaszként erre: 3. - Dyus33)
2016. febr. 20. 18:33
Köszi. Kipróbálom:)
3. Dyus33 (válaszként erre: 2. - E49241a632)
2016. febr. 20. 18:28
Hűtőbe is rakhatod, 2-3 napig semmi baja nem lesz, és le is fagyaszthatod. viszonylag légmentesen zárd le zacsiban, vagy frissentartó fóliában.
2. e49241a632
2016. febr. 20. 18:21
A második adag pizzámat már úgy néz ki, nem lesz időm kisütni. Jó, ha berakom a hűtőbe és holnap sütöm ki? Próbálta így már valaki?
1. e49241a632
2016. febr. 20. 18:20
A házi pizza ugyanolyan finom lesz, ha csak holnap sütöm ki?
További ajánlott fórumok:
- Tud valaki valamilyen finom köretet húshoz holnap ebédre, mert a hagyományosakat már unom!
- Mitől lesz igazán finom a pizzatészta ha otthon készítem?
- Ha grillcsirkét csinálok, mivel kell fűszerezni, hogy ugyanolyan finom legyen, mint amit a grillcsirkéseknél lehet kapni?
- Bacon szalonnából és csirkecombból milyen finomságot készíthetnék holnap ebédre?
- Valami finom húsételt tudtok ajánlani a holnapi ebédhez?
- Segítsetek! Olyan sajtos apró rudat szeretnék sütni ma, ami finom, puha és holnap is ilyen marad!