A hát és mellkas pattanásai (beszélgetés)
Olyan jó ezt olvasni, boldog vagyok attól hogy te is boldog lettél!!!!
Remélem többen is rátalálnak a fórumra és kosárba dobják az aknesolt vmelyik drogériában.
"Dr. Cupák" :)))
Ez jó hír Ditti. Örülök hogy örülsz.
Amúgy neked mitől jöttek ki a patik a mellkasodon? Látta már valami doki, bőrgyógyász hasonló? Javulgat amúgy a mellkas? Vagy az még minidg randa?
na újra itt!
Már csak kicsi piros pöttyeim vannak...csak most ne álljon meg...
szia!
Tegnap vettünk és be is kente a párom, nagyon ügyesen és aprólékosan, olyan cuki volt, ahogy azzal a különös gondoskodásával csinálta, hogy ha semmit nem használ, akkor is megérte...de most megnézettem vele, azt mondja szépül, húzódnak vissza:DDDDDD nekem csak viszketett egész éjjel, de mint tudjuk az a gyógyulás jele:D cupakolo: örök hálám:D
Hát igen a szoli....sokáig jó, de nem a makacs patikra. Meg ugye "bizonyított" tény, hogy a fiatalok 60-70%-a előbb utóbb valamilyen bőrbetegségben fog szenvedni. Melanóma, stb. Meg aztán a szoli azért sem jó 100%-ig, mert a patikat, miteszereket szabályosan beégeti az ember bőrébe.
Ditti milyen a kencefice?
szia!
nekem ezek olyan makacs pattanások, hogy még a szoli sem tünteti el, bár tény, h csökkenti, de az nem teljes siker:D
Szia!
Nekem a szoli szépen eltüntette őket!
Ilyenkor télen nem nagyon érdekel meg hát nincs nagyon sok!Tavasszal kezdem de csak hetente 1-szer 2szer 4-6 percre.De volt h csak kéthetente:)És mikor már barnulok akkor meg napozok de azt is csak mértékkel:)
persze csak vicceltem
puszi
Az Aknesolra gondolsz?
Naponta 2-3x kell bekenni a problémás területet. Mindig alapos szappanos (tusfürdős, ki mivel tisztálkodik)melegvizes tisztálkodás után! Valakinek egyből használ 1 hét után, ha problémásabb vagy szerintem kicsit több. A patikat nagyon hamar visszahúzza eredeti kis ficakjukba, pl barátnőm kente az arcát vele este, reggelre visszahúzódott a pati.
Én mondjuk inkább mitesszerekre használom, mert patim elvétve van csak, de mindenre jó.
Szia.
Nekem is nagyon pattanásos volt a hátam,és mindent kipróbáltam rá -a hintőportol kezdve mindenféle kence-fice- de akkor múlt csak el,amikor elkezdtem fogamzásgátlót szedni.
További ajánlott fórumok:
- Kinek van pattanása, és mivel kezeli? =) =S
- Számítógépezéstől illetve ha keveset vagyok a szabad levegőn lehetnek pattanásaim? Vagy ez tévhit?
- Miért nem múlnak el a pattanásaim?
- Tejtermékek teljes elhagyása után mennyi idővel tűntek el a pattanásaid?
- Mit csináljak a hegekkel, ha már a pattanásaim eltüntek?
- Ételallergia volna az oka pattanásaimnak?