A hasamról és derekamról kellene fogyjak, de hogyan? (beszélgetés)
Sziasztok!..Bocs, de csak most tudtam jönni.
A capoeira aerobik nem csak arra jó, hogy megszabadulj a fölösleges kiloktól és centiktől, ha nem arra hogy legyen kitartásod, erőd állóképességed és jó tartásod. Szinte megszállotjává válik az ember, mert érzi a jó hatást, csak ki kell próbálni. Saját tapasztalat.
Kezdőknek a Capueira aerobik Dukai Reginás I. -es a jó, mert ott vannak az alapok...aztán jöhet a többi.
Nézzetek be a Capoeira aerobik fórumba szeretettel várlak benneteket. Capoeira dvd már 9 van. Kettő pedig kimondottan a hasat célozza meg 60-60'- ben. Nem vészes, de hatásos.
Has-Burning I. A II. pedig pár hónapja jelent meg.
elküldtem :)
elég nehéz, basszus olyan izomlázam van :)
Én is próbáltam a hullahopp karikát,nem egy nagy eresztés.A torna mindennap,esküszöm bejön...
Csak napi 10-15 perc,főleg hasizomra és az esti vacsora felére csökkentve:-)Én 63kg-ra felugrottam és most szűk 60 vagyok.Nem fogyózok,csak odafigyelek az étkezésre és tornázok mindennap.(egyéni összeállítás,de hatásos.)
Nekem is a hasamon és a derekamon van a többlet súlyom nagy része. Olyan szörnyen néz ki, de nagyon nehéz kezdeni vele bármit is.
A hullahopp szerintem karbantartásra kiváló lehet, nem minden esetben segít. Szerintem zsírégetés kellene. Nekem sosem volt kitartásom. Olyan jó lenne valahogy erőt gyűjteni a fogyókúrához...
Nekem is ilyen problémám van, és én is vettem karikát. De eddig én sem voltam elég kitartó. Most viszont megpróbálom újra kezdeni.
pottom panna: én játékboltban vettem 600 ft körüli áron. De a múltkor láttam az Intersparban is.
Én 165 cm és 54 kg
vékonynak mondanám magam csak a hasammal van baj, komolyan ha az eltünik teljesen elégedett leszek :)
nem csak sima karika amit félbevágsz és feltöltöd valamivel(az én karikámban homok van) a lényeg h legyen súlya.
régebben én is hullahoppoztam, de abbahagytam, nem voltam elég kitartó
akkor heti 3x capoiera aerobikozok és minden nap hullahoppozok 30 percet
csak legyek kitartó, mert eléggé lusta vagyok, de ha másnak sikerül nekem is fog :)
köszönöm a tippeket
ha valakinek van még ötlete vagy bevált módszere az ne habozzon leirni
Nagyon jó:)
Van neki egy Hasburning nevű is,az kifejezetten a hasra koncentrálódik,ha a kettőt válltogatod szuper csaj leszel:-)
Ha heti 3x megcsinálod tutti leszel:)
A cap I-el kezdjed,ezt Dukai Reginával csinálja,ezen vannak az alapok.
A capII az nehezebb egy kicsivel,a Cap IIi gyilkos:)
Én a capI .től is már kész vagyok:)
már hallottam erről a dvdről :)
és heti hányszor kellene tornázzak?
már nagyon régóta idegesit a hasam
ha találok egy jó nacit ami pont jó a lábamon és a fenekemen akkor a hasamon nem jó, szorit, ami pedig jó a hasamon az nagyon bő a combomon
További ajánlott fórumok:
- A hasamról szeretnék fogyni! Szerintetek kinek és melyik tornája a leghatékonyabb ennek elérésében?
- Hogyan tudnám egyszerűen eltűntetni a hasamról a felesleget?
- A hullahop karika oldalról viszi le a husit, vagy a hasamról is?:)
- Szerintetek 41 évesen késő elkezdeni hasizomgyakorlatokkal letornázni a hájat a hasamról?
- 2 hetem van rá, hogy a hasamról eltűntessem a felesleges hájat. DE HOGYAN?
- Kinek és melyik DVD-jét ajánlanátok, ha a derekamról szeretnék fogyni?