2 hetem van rá, hogy a hasamról eltűntessem a felesleges hájat. DE HOGYAN? (tudásbázis)
helyi fogyas nincs. de ezt mar paran leirtak, csinalhat ezer felulest is orankent egyreszt a hasizom relativ kicsi igy kicsi az energia felhasznalasa masreszt a rajta levo haj eltakarja.
javaslom a plasztikat, sztem az ket het alatt osszeno annyira hogy lehet maszkalni vele, mar csak dokit kell talalni ilyen rapid mutetre...
Egy apró kiegészítés: nem magas pulzusszámon, hanem zsírégető tartományban. Ez mindenkinél más, az életkor, és testsúly, valamint az edzettségi állapot függvénye. Ebben a tartományban kell a pulzust tartani, ha alatt vagy, nem ég a zsír, ha felette, anaerobbá válik a mozgás és akkor sem a zsír ég, viszont az állóképességet remekül fejleszti.
De kérdezzétek villerst, sokkal jobban elmagyarázza, mint én.
De bizony hatásos. A barátnőm a szülés után 3 hónappal ezzel tüntettel el a hasára lerakódott hájat.
Ezt a saját bőrömön persze sose fogom megtudni, mert egyszerűen túl béna vagyok hozzá, hogy megtanuljam.
Ok, persze, tény és való, h valamilyen szinten hatásos, de elég minimális szinten. A hintázás pl ezerszer hatásosabb, mint a hullahopp.
Minden, ami által mozgást végzünk, az hatásos, de nem mindegy, h milyen szinten hatásos.
Elhullahoppozgathatnék, gyermek koromban rengeteget is játszottam vele, egyszerrre többel is, felemeltem a kezem és dobálták rám egymás után a hullahoppokat, na úgy legalább nagyobb hatása van, de sztem úgy sem az igazi.
Úgy nőttem föl, h a mozgás mindig is fontos része volt az életemnek és ha híztam, persze én is kipróbáltam az egyszerűbb dolgokat, krémeket, elektromos izommozgató hülyeségeket, de a hatásuk elenyésző a valódi mozgáshoz képest. És tudom, h mozgás és mozgás között is van ám különbség, nem is kevés.
Nem akarok senkit megbántani azzal, h nem ítélem valami extra hatásosnak a hullahopp karikát, de szerintem ha valaki le akar fogyni, annak ettől elszántabb lépésre kell rászánnia magát. :P
Két héten belül nem fogod tudni leadni a hasadon levő zsírt, az lehetetlen.
A hullahopp karika nem hatásos ilyesmire, inkább az egyensúly javítására való. Krémektől szintén ne várj csodát.
Felejtsd el az édességet egy az egyben, szénhidrátot csak reggel egyél, majd inkább csak zöldséget, kevés gyümölcsöt és kevés húst egyél egész nap. A gyümölcs hízlal, azt csak keveset!!!
Minden nap kénytelen leszel felüléseket csinálni, de ahhoz, h az alhasad is lemenjen feküdj a hátadra, tedd a feneked alá a kezeid, majd a lábaid felváltva emelgesd, majd egybe is a két lábad. Ez nagyon jó alhasra, bár nagyon nehéz és fájdalmas is.
Helyes táplálkozás és célirányos mozgás kell a megfelelő alak eléréséhez, amihez sajnos nem elég két hét. Ha elég lenne, akkor mindenki csinos lenne. Ahhoz, h azt a több kilónyi zsírt leadd a hasadról, kell néhány hónap... És keményen kell érte tornáznod a hasadra.
Először pl csinálj csak 3X10-et minden gyakorlatból, majd növeld a számot pl 3X20-ra és így tovább. Nehéz, de csak így tudod leadni.
Annak nincs értelme, h valaki fogyókúrázik és gusztustalan plöttyedt teste van, tornázni kell. És ha valami extra fogyókúrába belekezdessz, az nem jó a szervezetednek, telesen legyengülsz tőle, elájulhatsz és tornázni sem bírsz... Tapasztalatból beszélek.
Szia!
1. 3oo felülés reggel és este.
2. Kerüld a kenyeret és az édességet. Ne egyél krumplit és rizst sem ezidő alatt. Csak hús és zöldség.
3. Sok folyadék, lehetőleg viz.
4. Ha van lehetőséged futás v. gyors gyaloglás mindenképpen javit az alhason, akár 2hét alatt is, ha minden hétköznap csinálod.
5. Valaki biztasson, sokat segit!!! :)
SOK SIKERT!!
Vagy kondi terem de akkor kö keményen hasazni
Ja és került a lisztes és cukros ételeket és italokat.
Délután 1-ig egyél kevés szénhidrátot utána már csak fehérjét és este 6 után már ne egyél és nagyon sokat igyál !!!!!!
A hasadról a háj csupán hasizomgyakorlatokkal nem fog eltűnni- tényleg kell diétázni is mellé. Plusz masszirozgasd is. Ettől fogyni nem fogsz, de károdra biztos nem válik. Talán feszesedik tőle a bőröd. azért 2 hét alatt nem lehet csodát tenni.. Egyél sok vízhajtó kaját, az is "lapít": Paradicsom, zeller (párold meg, úgy nem olyan vad az íze) egy kevés dinnye..
De könnyű ezeket mondani! Nekem is csak be kellene tartani! : ))
Szia!
Hullahopp karika + karcsúsító gél.
Nekem ez jött be:-)
További ajánlott fórumok:
- Most megint feleslegesen áltattam magam, vagy mi lehetett a baj?
- Miért kell segítenünk azoknak a deviza hiteleseknek, akik teljesen feleslegesen vettek fel hitelt?
- Hasznos és haszontalan babadolgok, avagy mit érdemes és mit felesleges megvenni a babának?
- Junior tejital - tényleg felesleges?
- Mi az amire rájöttetek, hogy felesleges pénzkidobás volt az életetekben?
- Hogyan tudnám egyszerűen eltűntetni a hasamról a felesleget?