A harcsát ha nem nyúzom meg, nem finom a bőrével együtt elkészítve? (tudásbázis)
4. survivor3
2011. szept. 30. 10:55
Dehogynem fínom.
Bárcsak fognék...
3. gevi1931
2011. szept. 30. 10:28
Soha nem nyuzom le, mert kifogsz nevetni én szeretem a bőrét, és annak dacára nagyon fincsi
2. pethoevi
2011. szept. 30. 10:27
De,nyugodtan hagyd rajta,csak be kell sózni jól,h a nyálkás izét le tudd róla mosni!
Bár mekkora harcsa?Nagy?
Mi törpéket szoktunk sütni,és azon rajta hagyjuk a bőrét
1. murva
2011. szept. 30. 10:24
A harcsát ha nem nyúzom meg nem finoma bőrével együtt elkészítve?
További ajánlott fórumok:
- Étkezési zselatin elkészítve, fájó izületre téve valóban hatásos lehet?
- Milyen ételeket lehet előre elkészítve fagyasztani úgy hogy később is finomak legyenek?
- Uborkasaláta, előző nap elkészítve?
- Mikortól adtok halat Babátoknak, milyet és hogyan elkészítve?
- Szerintetek ez a haj hogy lett elkészítve? Csavarókkal esetleg?
- A csúsztatott palacsinta tényleg csak frissen elkészítve jó?