A gmail fiókban hol vannak azok a levelek amit törlök? Itt nincs kuka, mint többi rendszerben? (tudásbázis)
Nekem 9, mert vannak egyénileg beállított szűrőim :)
Egyébként akkorra a tárhely, hogy én sose törlök levelet -kivéve a reklámokat és a spameket-, hanem csináltam egy mappát, aminek az a neve, hogy 'nemaktuális' és abba archiválom a leveleket, amik aktualitásukat vesztik. (egyébként ahonnan sok levelet kapok, arra mindre csináltam mappát pl. iwiw, facebook, teszvesz, vatera, mert így sokkal átláthatóbb az egész)
Segítsetek nekem is!
Mióta a win 7 van fent, nem tudok pps-t nézni... mert úgy nyitja meg, hogy csak képenként tudom megnézni, intha szerkesztőben lenne... és a zene sem szól...
nekem csak 5:((((
Te kis protekciós:DDD
Sziasztok!Tudna nekem valaki olyanba segíteni hogy a gmail fiókba hol vannak azok a levelek amit törlők?Itt nincs kuka mint többi rendszerbe?Már több helyen megnéztem és itt a Hoxán is utána kerestem de nekem nincs meg.Lehet béna vagyok....
Tudna valaki segíteni???
Köszönettel
További ajánlott fórumok:
- MLM rendszerben dolgozó szülő, a cég által forgalmazott étrendkiegészítőket ad ajándékba a felnőtt gyerekeinek. Erről mi a véleményed?
- B1es nyelvvizsga szint, a régi rendszerben minek felelt meg?
- Gmail fiókban be lehet állítani az elküldött levelek visszaigazolását?
- Bíztosítási ügynök munka MLM rendszerben
- Üzemorvosi vizsgálat alkalmassági eredményei felkerülnek az EESZT rendszerbe?
- Gmail-es fiókban hogyan tudom a beérkező leveleket külön mappába irányítani?