Bíztosítási ügynök munka MLM rendszerben (beszélgetős fórum)
Ingyen számlanyitásra fizetnek?
Neee ez valami nagy kamu lesz.
Ezzel én is találkoztam, igaz személyesen és nem levélben.
Ez pont nem az ami a topic témája, főleg mivel köze sincs a biztosításokhoz, de főleg az MLM-hez nincs. Ez nagy valószínűséggel valami csalás lesz MLM-nek álcázva.
MLM rendszerben biztosítási termékeket értékesítő cégek egyébként: Brokernet, OVB, GLB, talán már az AXA is stb.
A héten egy " Kedves " emberkétől levelet kaptam, munkát ajánlott, hogy otthon végezhető és milliókat lehet keresni, ( nem is tízezreket ) mivel ez egy Utazás - Nemzetközi vállalkozás, kb 4-hónapja indult Magyarországon , és Londonban van a főnök, ( már ha van ) ilyen !!!!!
A kedves Úr csak, úgy erőszakosan be akart ráncigálni, hogy csak nézzek bele, és ki ne hagyjam ezt a LEHETŐSÉGET , mert Magyarországon főnök nincs , ez nem Munka csak KLUBTAGSÁG !!!
És ezután közölte velem csak akkor léphetek be hozzájuk ha befizetek 60 000 FT !!!!!!
Meg kérdeztem, hogy mit is kéne csinálni, 60 000 FT-ÉRT ?:))))
Hát egész nap leveleket írogatni, napi több 100-at, és beráncigálni az embereket az ( üzlet ) -be.persze nekik is 60 000 ft a BELÉPÉS !!!
És majd ( egyszer ) ha keresek is vele, utazhatók minden fele ahova csak szeretnék !!!
Közöltem vele nincs kidobni való pénzem, erre vissza írta, hogy megoldható kérjek kölcsön , és majd vissza adom ha már sikeres leszek !!
Ekkora pofátlanságot ! Emberek !!!!!
Játszani itthon is tudok társasjátékkal, és a pénzem is meg marad nem dobom ki az kukába, és ha majd lesz pénzem elutazom, ha nem meg úgy is jó, de a lelki ismeretem tiszta, hogy egy embertől sem csaltam ki 60 000 ft.!!!
És nem kel napi, 100-200 levelet írogatnom ( idegen ) embereknek, hogy má pedig lépjenek be mert akkor kapok én ( fizut ) ha minél többet becsalogatok, ebbe a jó kis PIRAMIS játékba !
Hát tőlem 1 forintot nem fog kapni, nem 60 000 -et.Ja és az ( illető ) sem kapott még semmi fizetést, mert még csak pár emberkét talált akit becsalt, és erre még NEM jár fizetés !
Jó kis játék, vad idegen embereket ZAKLATNI, mint engem is,remélem előbb utóbb rá jön a Kedves becsalogató , hogy az ő pénze is elveszett, és mehet a Pénze után , SAJNÁLOM )))))))
Nevetséges, emberek hova tart az emberiség ?:(((
Egy apuka aki tiszta ésszel gondolkodik, és nem ugrik a MILLIÓKRA !!
További kellemes napot mindenkinek !!
ERNŐ
Ez aztán kombináció! Két dolog, amit utálok, együtt!!!
Húúúúúúúúúúúúú!
Kirázott a hideg.
darkart@citromail.hu
tudok ebben segíteni
Ki hallott már róla ? Van aki már belépett?
Az új bíztosítási rendszerrel kapcsolatos.
Ingyenes bankszámla nyitás ,emberenként 1500-2000 ft a fizetés.
Írjatok , aki valamit tud róla.
További ajánlott fórumok:
- Ha csak a lakóhelyemtől távol találok munkahelyet, akkor a cég köteles lakhatási lehetőséget biztosítani, és fizetni?
- Van köztetek valaki, akinek jelzáloghitele van, és kötött biztosítást arra az esetre ha esetleg munkanélküli lett?
- 12 órás munka idő alatt mennyi pihenő időt kell biztosítani a dolgozoknak?
- A munkaviszony megszűnése után 45 napig most is él a TB biztosítás?
- A munkáltató köteles fűtést biztosítani az üzletben?
- April biztosító fizetett-e már valakinek a munkanélküli biztosítására?