A fürdőszobámat szeretném feldobni! (beszélgetés)
Szia!
Nagyon jó cuccokat tudsz készíteni,ügyes kezed van.Amikor kiirtad a fórumot én is agyaltam,hogy mivel lehetne feldobni a fürdőszobát.Oda jutottam a sajátommal,hogy a csempére vettem öntapadós készletet.(bálnás,delfines)Jól feldobta a kád környékét.Aztán egy konzerves dobozt körberagasztóztam lila színű bőrrel és kagylókat ragasztottam rá.Ez lett a fogkefe tartó.Nekem a tükrös szekrényemen a celluxot sehogyse tudtam leszedni,igy bőrböl készült virágokat ragasztottam rá.
Örülök, hogy tudtam kicsit segíteni! :)
Megnéztem a naplód, látom nagyon szép dolgokat tudsz készíteni, szerintem a foltvarrás jól nézhet ki a fürdőben is.
Illetve eszembe jutott még egy-két ötlet:
Fürdőben szerintem jól mutatnak a bambuszos dolgok, pl. függöny.
Meg lehet akár mozaikcsempéből kirakni valamit.
A szákos dologról pedig a tengerész cuccok jutottak eszembe, a kék-fehér,piros-fehér dolgok. Hajó, törölköző, világítótorony, Popeye. :)
Jól szokott kinézni, mikor a fürdőbe egy nyitott polcra teszik ki a fürdő hangulatának, színeinek megfelelő színű törölközőket. Mert az itt-ott visszatérő színek jól esnek a szemnek.
Lehet gyűjteni szép nagy kavicsokat, azokra is lehet mindenfélét festeni és kitenni polcokra, a fürdőkád szélére.
Össze lehet állítani kis fa kosarat(készen is lehet venni), amiben hajkefe, masszírozó, fürdőpamacs van. Nekem azok is nagyon tetszenek, egy kicsit szauna hangulata van szerintem. :)
A bojlerre lehet tenni halacskás, tengericsillagos hűtőmágnest is.
SziaLeiahhh!Na igen ilyesmire gondoltam!Köszi.
A szákot egyébként a horgászatban használják abba gyüjtik a halat ,vagy azzal emelik ki ha megfogták.Remélem jól tudom.
Mégegyszer köszike a segítséget!
Ne haragudj, de nem értem, hogy mi az a szák. Elmondanád?
Egyébként jó ötlet lehet még, ha több megvilágítást használsz, több kisebb lámpát, amivel változtatható a fürdő hangulata, vagy szabályozható fényerősségű lámpát. Szép még a fürdőben a potpourri, gyertyák.
Kicsit drágább megoldás, de nagyon szép, ha egy falfelület nem sík, hanem göcsörtös és az oldalról van megvilágítva, mert az szép árnyékokat tud vetni.
Ha pedig a fürdőszobában több anyagot, textilt használsz, az melegebbé, otthonosabbá, szobaszerűbbé teheti.
Az az igazság ,hogy nekem is vannak fent már matricák de meguntam!Most ezt a variációt szeretném!De kellene valami ötlet még!Köszi azért aranyos vagy!
A festés nem lenne gond azt pikk pakk megoldom!
További ajánlott fórumok:
- Milyen színű a fürdőszobád?
- Ti költöznétek az új házba, ha fürdőszoba kész van teljesen, bútorok nincsenek csak 1 ágy?
- Rettegés a fürdőszobában pucéran
- Te milyen színűre csempéznéd a fürdőszobádat?
- Egy munkás, aki a fürdőszoba csempézését csinálta, elrontotta a csaptelepet és a villanykapcsolót. Mit csináljak?
- Leszeretném festeni a csempét a fürdőszobában, de félek,...