A fodrászok miért ritkítják ki annyira a hajat? (tudásbázis kérdés)
az biztos..mert amikor ő megszárítja akkor még okés a dolog de aztán itthon...
mondjuk mióta hazajöttem azóta láttam hogy nem oké a dolog de most hogy megmostam már meg is bizonyosodtam róla
tudom persze köszi:)
majd ha a mérgem elszáll szebben látom a dolgot;)
nem akarom ám én olyan nagyra növeszteni.. a vállig érő az már nagyon maximum...
és mindenképpen fokozatosra mert nem szeretem ha egyforma hosszú
Akkor egy ötlet: ha növeszted-most ezek után törekedj a Kleopátra frizurára. Abból könnyebb növeszteni. Meg kell várnod-hogy fejtetőtől(ahonnan elkezdte ritkítani), az egész eddigi lenöjjön.És akkor könnyebben neki tudsz futni a dolognak. De ritkitatni többet nem szabad-max. a frufrudból,
Ameddig az egész le nem nő-iszonyat rossz lesz, de utána szinte megújúl a haj.
fúúú,el tudom képzelni,milyen mérges vagy,de nem tudsz mit csinálni!legközelebb nem mész hozzá,és kész!francba :((
mondjuk én akkor szeretem ha kicsit lapos,mert nekem is rengeteg a hajam :))
én is nagyon mérges vagyok.....
Mert alapból rövid még a hajam..majdnem 3hónapig fodrász közelében sem voltam és már olyan sokat nőtt.erre most elcseszte az egészet..egy pillanat alatt:( a másik fodrászom mindig tudta hogy ritkíthat de csak picit és ő a végéből nem is vágott csak épp hogy..csakhogy ő szülni fog és ezért kerestem új fodrászt...
Szia Niki!Én is jártam már így!A hátközép hajamból lett majdnem vállig érő,és nagyon mérges voltam!Sírva jöttem haza!Fodrászt váltottam,és ő már tudja,hogy csak a tetejéből szedhet le,a többiből semmit,vagy max,csipkedve a végét,de előtte meg is mutatja mekkorát vág!
Tipikus fodrászbetegség a nyirbálás :(((
sziasztok.
tudna nekem valaki arra válaszolni hogy a fodrászok többsége mért szereti nagyon kirítkítani az ember haját?(tisztelet a kivételnek)
A minap fodrásznál jártam, hozzátenném ennél a fodrásznál még nem voltam soha..Növesztem a hajam de még az államig sem ér..Mondtam neki hogy kicsit! ritkítsunk mert sok,de kihangsúlyoztam hogy növesztem,csak igazítsunk hogy fazonja azért legyen...Mégis jóval rövidebb lett mint volt és nagyon megritkította....
További ajánlott fórumok:
- Divattervezők, fodrászok, kozmetikusok, pedikűrösök
- Miért mennek a fodrászok szívesen házhoz?
- Mit tesznek a fodrászok a "páciens" hajára, amitől sima lesz?
- Első munkanapom fodrászként ! ti mit szerettek, mit nem a fodrászokban?
- Fodrász árak - Szerinted a mai fodrászok drágán dolgoznak?
- Hol vannak a jó fodrászok?