A fiatalok miért nem szeretnek színházba járni? (beszélgetés)
Sziasztok!
Én mindig szerettem színházba járni, a nagyszüleim már óvodásan vittek, azóta imádom. Ez nem korfüggő, egyszerűen csak mindenkinek más az érdeklődési köre. Egyes ismerőseim pl. azon akadnak ki, hogy gyakran járok színházba, de nem vagyunk egyformák.
Igaz. Bár én szerény személyem szerint már moziban sem ültem...húha mióta is :D.
Az ajándékok pedig idén csak olyan dolgok lesznek, amit egyébként is meg kellene venni.
Egyébként igazad van, csak sokszor ez kivitelezhetetlen. De reméljük lesz ez még jobb!
Ahogy változik minden, az "alapműveltség" fogalma is átalakult. Néhány éve egy vetélkedőben egy-egy
versrészlet beazonosítása, egy történelmi esemény, egy természettudományi/humán fogalom értelmezése volt a kérdés. Ma, aki nem olvas bulvárhíreket, nem néz sorozatokat,nem követi a sporteseményeket,nem tájékozott a celebek kapcsolatait illetően, az elveszett ember, nem művelt ergo, bár lehet, hogy verseket,kl. regényeket olvas. De a mai értelemben nem művelt, vagy tájékozott.
Az alapműveltségben is vannak konkrét alapok, azért alap!
Az általános iskolai tananyag, illetve ma már az érettségi anyag, az egy alapműveltséget tükröz. Legalábbis kéne...
pont az a lényeg, hogy nincs definíció.
:)
langyosodik.
persze közvetlen azután, hogy definiálod, hogy ma mi számít alapműveltségnek.
én szeretek
most néztük meg Gogol:háztűznéző c. darabot
Éppen valamelyik nap volt egy ilyen fórum.
Mi vagy ki jut erről eszedbe?
Megkérdeztem az enyémeket is...hát már hallották valahol...jaaa...hát a fenéket!
Mi jut eszükbe erről?
Hát, hogy nagyon gagyi ruhájuk van...
no comment
Ez van! :DDD
De ismered és véleményed van róla! :)
Sziasztok!bocs,hogy csatlakozom.
Mi védéken lakunk.lányom egy egész jó közép iskolába járt ami levan szerzödve a helyi szinházzal a diákok ott dolgoznak esténként.lányom évekkel ezelöt végzet azota bérletünk van minden évben
További ajánlott fórumok:
- Szerettek színházba járni?
- Tanácsot szeretnék kérni! 6 éves lányom retteg oviba járni.El vagyok keseredve:(
- Szeretnék úszni járni, de sajnos hajlamos vagyok a betegségekre (leginkább gombára). Tudtok jó, kipróbált praktikákat megelőzésre?
- Szeretnék edzőterembe járni erősíteni az izmaimat, de elég vékony vagyok (163 cm, 43 kg) és szeretnék hízni is, ez lehetséges?
- Segítséget szeretnék kérni! Ha valaki szoc. segélyen van, az másodállásban csinálhat valamit? Hol kell ezután járni?
- Pánikbeteg fiatalokat keresek barátkozás céljából, sőt csoportos találkozókat is szeretnék. Segítsünk egymásnak. :-)