A férjem volt szeretőjét, aki sokat szemétkedett,... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Kétszer voltam szerető,tudtommal. Az, hogy a kalandjaim során ki kurt velem félre,nem foglalkoztatott.
Mikor szerető voltam, akkor nekem nagyon kényelmes volt, nem érdekelt a feleség.
Nem akartam több lenni, vagy kevesebb, csak éppen rohadtul nem akartam kapcsolatot, viszont a szex fontos volt.A házas férfi azért jó, mert nem akar többet szexnél. Lopott órák és semmivel sem jobbak,mint a szabad férfiak.
Nem hibáztatom a feleségeket, mert többnyire nem csak ők hibásak!
Legtöbbször a hiba a választás!
Ha a társaddal mindent, MINDENT meg tudsz beszélni, akkor nem lesz félre lépés!
Tehát ne panaszkodj sokat kedves Fi,mert tuti a füled zárva volt, mikor a férjed hangot adott a kívánalmának.
Erre mondják, hogy:
Sose legyen ennél nagyobb örömed..-
Sajnálom, hogy az ő szenvedése okoz neked örömöt és megelégedést,elégtételt!
Remélem hamarosan rátalálsz a boldogságra és megtudhatod, mi a valódi boldogság és öröm!
Minden jót kívánok!
A kárörvendés sem egy szép dolog.
Sosem értettem, hogy a régmúlt és már a környezetünkből kikerült ártó kapcsolatokat miért nem zárják le az emberek? Még gondolatban sem foglalkoznék velük.
További ajánlott fórumok:
- Levél a férjem szeretőjétől...mit szóltok?
- A férjem felcsinálta a szeretőjét, amit nem tudok feldolgozni. Hogyan békéljek meg ezzel?
- Anyósom sokat érdeklődik a férjem exe iránt!
- A férjem sokat játszik számítógépes játékokkal, így keveset foglalkozik velem és a kisfiammal.
- Férjem és a szeretője
- Azt mondta a férjem, hogy terhes a szeretője, de nem múlt el a csuklásom. Mit tehetek?