A férfiak is tartanak az elhízástól... (beszélgetés)
"A férfi 100 kg alatt csak karácsonyfadísz" - hogy aktuális legyek:)
Én meg még mindig csak 86...
Komolyra fordítva: Egy férfinak más a társadalomban elfoglalt szerepe, mint egy nőnek. Ezért nem annyira kritikus a derék méret.
Akkor még jól is járt.:D...aztán túlzásba esett kicsit.
Bár szerintem,a férfiak addig figyelnek jobban oda,amíg nincs meg a meghódítani kívánt alany,aztán elengedik magukat.^^"Legalábbis ezt tapasztaltam.:)
A férfi 100kg alatt nem férfi?:O Nem hallottam még,azért remélem a barátom sem,jó neki az a 72.:)
Igen, csak az a baj, hogy nem is akar......
22 évig kis vékonyka volt, de olyan szinten, hogy a bordája kint volt ::D És most mellettem meghízott, úgyhogy nagyon örül neki...... Mert egészen addig hiába evett akármennyit, nem hízott.... Úgyhogy nem is akar leadni belőle.
Csak legalább gyúrna rá..... :S:S
Igen, a férfiak is félnek a kóros elhízástól.
De "néhány" kiló felesleg a férfiaknál nem olyan nagy probléma, mint a nőknél.
Egyébként is van egy mondás: "A férfi 100 kg alatt nem férfi".
Én mindenesetre ezt "túlteljesítettem".
Van is belőle sok egészségügyi problémám.
Aranyosak akkor is,amikor mackósok.Például a hugimnak nincs szíve rászólni a barátjára,amikor az eszik,hogy ne szedjen annyiszor,mert olyan elszántan eszeget,és sajnálja őt.Igen,némelyik pasi azt gondolja férfiasodik,a nőket meg rendre utasítják,diéta..diéta..
Szurkolok,hogy a párod is jó útra térjen.:D
szerintem igen
de nem is baj
nem jó se egy nőnél se egy pasasnál sem ha túlsúlyos
Báááár az is hozzá tartozik.....h nem biztos h szívesen főzöcskéznék a páromnak ha neki állna kaloriákat számolgatni:):)
De biztos zavarja ha van hasa,mert mostanában egyre többet emlegeti a tv shoopos has rezgető kütyüt:)
Igen.
Bevallom. Bennem igen.
Bújkál.
Az én párom egyáltalán nem tart tőle, sőőőt eléggé elhízott és neki ez tetszik. Sajnos.
Pedig már nagyon mondogatom neki, hogy vissza kéne venni...... Olyan kis mackós lett.... Mikor összejöttünk akkor volt 186cm meg 75kg iszonyat vékony volt tehát akkor én kértem, hogy hízzon egy kicsit...... De most már 90kg és ez kicsit sok....... Sőőőt..... Én szeretem az izmokat... és rajta már egyáltalán nincs.
De nem is érdekli, hogy tetszik e nekem vagy nem..... Bezzeg nekem szól, hogy lóg a seggem....... :S
További ajánlott fórumok:
- A túl csinos nőktől tényleg tartanak a pasik?
- A nők miért nem tartanak össze?
- Szülés után hány napig tartanak benn a kórházban?
- Miért divat manapság a válás? Miért nem tartanak ki egymás mellett az emberek?
- Valaki tudja, hogy Győrben hol van még ahol tartanak aerobikot?
- Az iskolai barátságok valóban nem tartanak örökké?