A férfi vagy a nő dolga a kezdeményezés? (beszélgetés)
Nem vettem egy kalap alá, habár én nem kezdeményeznék soha.
Érts úgy, ahogy le van írva! "vagy"
Ugye? :D Egy valamire való pasi nem értékeli sokra azokat a nőket, akiket nem kell meghódítani, nem kell nekik udvarolni, mert maguk teszik meg az első lépéseket. Habár ez ma már eléggé divatos, ahogy tapasztalom a fiam által is, meg a környezetemben is. Mondjuk hozzá is kerültek így közel lányok, de meg is volt a véleménye róluk, hogy mire jók csak. Szerintem legyen egy nőben tartás, méltóság, ha igazán tetszik a pasinak, akkor majd kezdeményez ő.
szerintem amikor megvolt az a szikra a tekintetekben (csak és kizárólag személyesen), akkor már mindegy, hogy ki megy oda a másikhoz.
Nem is lett belőle semmi :)))
Hát az már elég baj. Olyan nem is kellene,
A pasi kezdeményezzen!!! Én is ezt teszem,rámenősen,gátlástalanul,szenvedélyesen,érzékien, eddig mindig bevált ez a módszer.Az rég rossz ha a nő megelőzi a pasit,az csak a lúzereknél fordulhat elő.
Hát kellene a fenének egy ilyen alak :D
Normális férfinak, akinek még van igénye arra, hogy férfi lehessen a szó minden értelmében, meg megvan a véleménye az olyan nőkről, akik helyettük udvarolnak, vagy sok esetben szó szerint rájuk másznak.
Én még olyannal nem találkoztam aki a maga esetlen módján meg ne próbált volna kapcsolatot felvenni azzal a nővel aki igazán bejön neki.
Találkoztam már olyan pasival, aki baromira nem értette az apró jeleket :) Később tudtam meg, hogy vele konkrétan közölni kell, hogy mi a szitu :)))
:D :D :D
naja
Én meg sose lettem volna olyan bigott,hogy ne kezdeményezzek,ha valaki tetszik.Rengeteg jóról lemaradtam volna.
A férfié. A nő vegye a lapot, és viszonozza ha tetszik neki. Én sosem kezdeményeztem volna, bármennyire is tetszene a pasi. Szerintem még mindig a férfi dolga lenne az udvarlás, csak sajnos sok erőszakos rámenős nő ezt megelőzi. Amelyik férfinél a nőnek kell kezdeményezni,meg is lehet nézni azt a pasit.
nem árt ha a nő apró jelzésekkel a férfi tudtára adja, h nyugodtan udvarolhat. ez kölcsönös dolog. olyan nincs, h csak az egyik nyomul és sikerül felszednie a másikat és boldogan élnek míg.... :)
Egy nő lehetőleg ne nyomuljon, max. diszkréten jelezzen.
Bizonyára az ismerkedést.
Attól milyen szempontból nézzük. Mindegyiknek igaza van akik előttem írtak.
Akinek ez dolog, az ne kezdjen hozzá!
Mindegy hogy férfi, vagy nô.
Ahogy az is mindegy, hogy ki kezdi a... mit is?
Ha egy nagyon nyámnyila fazont akarsz megszerezni, akkor a te dolgod a kezdeményezés!(...de olyan meg minek???)
Az igazi férfi nem vár a nőre, ha IGAZÁN AKARJA, akkor ő lép, nem is tetszik neki, ha a nő nyomul.
Férfi munka a vadászat, de a ravaszt a nő húzza meg :-)
Tök mindegy, csak történjen már valami. :)
Nem dolga ez senkinek:)Mikor melyik,és ez így jó.
Is-is. :)
A főzésről beszélünk, ugye? :D
a férfi vagy a nő dolga a kezdeményezés?
További ajánlott fórumok: