A fénykép csal, vagy a tükör hazudik? (beszélgetés)
Koszi!
Akkor en a nappali tukrenek hiszek.
Lehet csak ki kene iktatni az osszes tukrot :)
jaj lányok,ma megyek pár nyári dolgot venni. Már elöre cidrizek a pr´bafülke tükrétöl.
Anyukámnál én is szép vagyok...igy van ez
Igen,tudom valahol mindegyik igazat mond es ravilagit valami problemara.. :)
De nem hagyjuk sokaig,hogy legyenek problemak..dehat ugye aki egesz eletben elegedetlen volt onmagaval,az mar talan sosem fog pozitivan gondolkodni onmagarol! Pl aki naon testes volt egykoron,talan sosem latja magat vekonynak,hiaba fogy le..
Erdekes ez az onkep dolog! mindenki mast lat!
Szerintem (bocs szigorú vagyok magammal) mindkettő igazat mond. Egy-egy visszajelzés. Ugyanúgy mint a méreg, a centi, a ruhák.
Mindenkinek van egy álomalakja, és azt el is lehet érni kemény lemondásokkal, tornával. Ez sok-sok idő, de megéri!!!!
Van olyan tükör ami vékonyít,és van amelyik erősít.
Lehet a vékonyítós van neked :)
Többször azért nem vettem meg ruhát, mert a próbafülke tükrében iszonyatosan néztem ki. Jaa és néha azért kezdtem fogyózni is!
Szóval a tükrök gonoszak és tényleg hazudnak!! :)
Mind hazudik!
A belső (önbizalmi) tükör jobb. Higyj annak!
A Te szemed lát a tükörben "kedvesebb képet".
A fénykép valóban torzít kissé.
(a fennlévő képed rendben van,bár szerintem csípőben lehetnél "nem olyan kislányos".:o))
Volt idő, amikor a tükör is kövérített, a fénykép is, a kamera. Mindegy volt, hogy melyiket nézem.
Ma már nem nézem egyiket sem, elég a párom szerelmes pillantása. Na, az nem hazudik! DDD
További ajánlott fórumok:
- Festők, szobrászok, fényképészek
- Kinek látnád szívesen a fényképét a hoxa tagok közül?
- Tegnap éjjel leesett a tükör a fürdőben. Azt olvastam, ha ilyesmi történik valaki meghal a családban. Én babonás vagyok. Para van!
- Miért látom csak fényképen kancsalnak a szemen és tükörben meg nem?
- Legyen szives elárulni valaki, hogy mit jelent a fényképezögépemen a tükörreflexes kifejezés...?
- Miskolcon tud valaki fényképészt, aki kreatív családi fotókat is készít elfogadható áron?