A DIGI-s boxhoz tartozó kártyát más box-hoz is lehet használni? (tudásbázis)
Nem értem el őket...
Most működik,csak néha fogja magát és egy jó pár csatorna eltűnik...
Én nemrég kaptam tőlük új boxot, benne hagyták a régi kártyát, amivel nem működött a Digifilm csatorna, olyasmit írt ki, hogy a kártya párosítása nem megoldható. Felhívtam Őket és türelmemet kérték, hogy átállítsák, ők fogják központilag. Később ez meg is történt úgy, hogy automatikusan újraprogramozta a csatornákat és akkor már a Digi csatorna is ment. Így szerintem egyértelmű, hogy a kártyának, meg a boxnak össze kell hangolódni, de ezt csak ők tudják megcsinálni.
Ha Te a Tudtuk nélkül lecseréled, nem fog működni, de nem hiszem, hogy ágálnának ellene, ha a saját költségedre megoldod. Kérdezd meg őket a 1272-n, a hibabejelentésnél.
A vásárlással vigyázz,mert ha elromlik,a javíttatást neked kell állnod.Az pedig drága mulatság.Nem véletlenül csinálták annak idején úgy,hogy bérelni lehetett,tehát nem az előfizető tulajdona volt.
Ha kapsz új boxot,azzal együtt másik kártyát is.
További ajánlott fórumok:
- Az iwiw nem enged belépni, nem tudom használni az oldalt. Mi lehet a baj?
- Mit tudtok a "gyógyító" kövekről? Mi a tapasztalatotok velük kapcsolatban? Hogy kell használni ezeket a köveket?
- Érdemes ovulációs tesztet használni?
- A közgyógy kártyát fel lehet máshol is használni a gyógyszertáron kívül?
- Tudtatok-e használni chip-es dombornyomott Mastercard kártyát Boszniában és Horvátországban?
- Dombornyomott chip-es Mastercard kártyát lehet-e használni Boszniában, ill.Horvátországban?