A csóka lett a kedvenc madaram. (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Én leginkább enni szeretem a csókát.
Készíthető belőle előétel fűszeres mártással, vagy megtölthető húsfélével.
Markáns íze miatt nem kell fűszerezni, elég citromlével meglocsolni.
Az Articsóka az antik világban drága ínyencségnek számított: a vélt afrodiziákumos hatása miatt.
Nekünk rigókkal van tele a kertünk. Fészket is raknak nálunk minden évben.
A mátyásmadár csodaszép, de pimasz. A kis rozsdafarkú meg a vörösbegy is aranyos.
Fecskénk évek óta nincs, hiányolom is őket.
Szeretem a madarakat. 🐦
Olvastad Fekete Istvántól a Derengő hajnalt?
Ha nem, szívből ajánlom, mert nagyon jó történet és van benne egy szajkó is. Nem annyira hangsúlyos a szerepe, mint a gólyának a Kelében, de azért jelentős.
Csókáim nincsenek sajnos, pedig tényleg szépségesek. :) Én is szeretem a szajkókat, bár tény, hogy tudnak idegesítők is lenni. Az enyémek is nyikorognak. :))) Rájuk szoktam köszönni, hogy helló, hátha egyszer visszaköszönnek. De csak néznek rám általában, hogy mi van?! :D Amikor a szajkógyerekek naponta civakodnak, az már-már zajártalom. Télen meg egyben lopkodják el a cinkegolyókat, nem győzöm rákötözni a a bokrokra, hogy a kisebb madaraknak is jusson. Igazi zabagépek. :)
Minden madarat szeretek a kertemben, még a rigókat is, pedig néha kikapargatják a magokat, amiket épp elvetettünk.
Télen etessétek őket, akár az ablakpárkányon, ha nincs kertetek és akkor naponta lehet nekik örülni. :)
Talán azért, mert láttam ma egyet és nagyon cuki volt.
Egyébként tetszik, hogy fekete és ezüst, ezek a kedvenc színeim, és kedves hangja van, meg mert nagyon okos madár, ahogy az összes varjúféle.
További ajánlott fórumok:
- Mi a kedvenc? (Felelj az előzőre, kérdezz.)
- Írd le a kedvenc viccedet :O)
- Ki szereti a Horror filmeket? Mit ajánlanál, mi a kedvenced?
- Mi a kedvenc...és mi a legkevésbé, vagy melyiket választod a kettő közül?
- Nálatok melyik játék lett nagy kedvenc, és melyik volt abszolút csalódás?
- Segítség! Körömlakkos lett a kedvenc pólóm, mivel lehet kitisztítani?